3 OSOBINE KOJE TREBA DA POSEDUJETE KAKO BI DOBILI DOBAR POSAO Želite da se zaposlite? Želite da imate dobru platu i da napredujete? Evo šta se ocenjuje kod zapošljavanja (VIDEO)

Kako bismo pomogli svim mladima (i starijima) da nađu posao kojim su zadovoljni i na kome mogu da napreduju, odlučili smo da razgovaramo sa nekim ko ima iskustva i u privatnom biznisu i u velikoj kompaniji. Njegova iskustva i zapažanja biće svima od velike koristi.

Zoran Cvetić
Zoran Cvetić, Foto: Alo.rs

 

Zoran Cvetić sada već ima zavidan staž od 13 godina u Atlantic Grupi, u koju je stigao posle 16 godina bavljenja sopstvenim biznisom. Sa 24 godine, počeo je sa uvozom kozmetičkih proizvoda, da bi sa menjanjem potreba na tržištu, prešao na prodaju računarske tehnike. 

Na to se komplementarno pridružuje prodaja bele tehnike, a pri kraju, pred prelazak u Atlantic, osniva i sektor proizvodnje. Bilo ih je malo, do 20 ljudi, pa je sam morao da obavlja mnoge poslove: nabavka, prodaja, finansije, pravne stvari, logistika... To iskustvo je doprinelo dubokom razumevanju i poznavanju poslovanja, što ga je preporučilo za poziciju direktora logistike.

Iako je ponuda podrazumevala manju platu od sume koju je mesečno zarađivao kao privatnik, g. Cvetić kaže da je u novom poslu video izazov - da od logistike koja je tada bila u povoju, napravi dobro razrađen posao u skladu sa rastućim potrebama Atlantic Grupe, ali i da na tom putu razvija i svoja znanja i veštine.

Sada se nalazi na poziciji direktora lanca snabdevanja i verujemo kada kaže da se nije pokajao zbog svoje odluke.

Šta je potrebno da uspete?

Nekoliko važnih karakteristika koje bi svako ko traži posao u današnje vreme trebalo da poseduje su radoznalost, kreativnost i hrabrost. Ako tražite posao u Atlantic Grupi, u delu lanca snabdevanja, Zoran Cvetić otkriva koje je to osobina koju najviše ceni kod rukovodilaca.

Kada tražite posao, važno je i da znate šta vam sve kompanija nudi i šta sve možete da očekuje od poslodavca i koje vam se mogućnosti za razvoj pružaju. U Atlantic Grupi smatraju da je briga o zaposlenima na prvom mestu, jer je timski rad i lično zadovoljstvo svakog zaposlenog, bez obzira na kojoj se poziciji nalazio, važno za uspeh cele kompanije. Prijavite se i postanite deo sjajnog tima!

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi