Kalemegdan
Mitar Mitrović
Kalemegdan

Mitar Mitrović

Kalemegdan, Foto: Mitar Mitrović

Javni poziv otvoren je do 19. maja.

Objekti obuhvaćeni konkursom su, piše portal, kolica za prodaju suvenira, proizvoda starih zanata, razglednica i turističkih publikacija, osvežavajućih napitaka, aparati za kokice, sladoled i krofnice, stalci za bicikle i prodaju balona, kao i specijalizovana vozila za šaltersku prodaju robe.

Vrste objekata, lokacija, broj objekata na lokacijama i namena, početni iznosi u postupku usmenog javnog nadmetanja, kao i opšti i posebni uslovi, pod kojim će biti izvršen odabir korisnika lokacije, sadržan je u konkursnoj dokumentaciji.

Prijave se podnose za svaki objekat posebno do 19. maja, a javno nadmetanje će biti 23. maja u Kuli Nebojša, dok će se konkurs sprovesti putem usmenog javnog nadmetanja.

Komisija za sprovođenje konkursa će u roku od 8 dana od dana održavanja postupka usmenog javnog nadmetanja izvršiti izbor korisnika mesta za postavljanje određenog objekta i o tome pisano izvestiti sve učesnike konkursa.

Komentari (1)

nesa

13.05.2017 18:30

da ali vam trba celo bogastvo za jednu tezgu.jeftinije je da zakupite veliki poslovni prostor i da platis reklamu na pinku