Vesna Pavlović, Direktna banka
Promo
Vesna Pavlović, Direktna banka

Promo

Vesna Pavlović, Direktna banka, Foto: Promo

Vesna Pavlović je imenovana za novog predsednika Izvršnog odbora Direktne Banke ad Kragujevac na sednici Upravnog odbora ove Banke.

Vesna Pavlović je diplomirala na Pravnom fakultetu Univerziteta u Beogradu i ima položen pravosudni ispit. Tokom svoje bogate profesionalne karijere, više od 12 godina provela je na rukovodećim pozicijama u okviru bankarskog sektora u Srbiji i bila je zadužena za operacije i podršku poslovanju, a učestvovala je i u direktnim pregovorima koji su uspešno okončani akvizicijom banaka u Srbiji i Evropskoj uniji. Timu Direktne Banke pridružila se u februaru ove godine na poziciji člana Izvršnog odbora.

„Direktna Banka je uspešno ostvarila svoje dosadašnje ciljeve unapređenjem efikasnosti poslovanja, pre svega fokusiranjem na najprofitabilnije segmente i značajnim širenjem baze korisnika, kao i ponude proizvoda i usluga. Sa velikim elanom i entuzijazmom dolazim na čelo Direktne Banke, u nastojanju da nastavimo sa započetim inovacijama i novim idejama, kako bismo unapredili nivo usluge za sve naše korisnike i dodatno učvrstili poziciju Banke na domaćem bankarskom tržištu“, izjavila je Vesna Pavlović, predsednik Izvršnog odbora Direktne Banke.