Selo
Youtube printscreen
Selo

Youtube printscreen

Foto: Youtube printscreen

* Bespovratno će biti dodeljeno ukupno 50 miliona dinara zemljoradničkim zadrugama za kupovinu opreme i sistema za preciznu poljoprivredu kao i opreme za prerađivačke kapacitete

* Vrednost opreme po projektu ne može biti niža od dva miliona dinara bez PDV-a, navodi se u uslovima konkursa

* Bespovratni novac biće dodeljivan u iznosu od milion do pet miliona

Pokrajinski sekretarijat za regionalni razvoj, međuregionalnu saradnju i lokalnu samoupravu raspisao je konkurs preko koga će biti bespovratno dodeljeno ukupno 50 miliona dinara zemljoradničkim zadrugama za kupovinu opreme i sistema za preciznu poljoprivredu kao i opreme za prerađivačke kapacitete.

Poljoprivreda

Tanjug/Jaroslav Pap

Foto: Tanjug/Jaroslav Pap

Vrednost opreme po projektu ne može biti niža od dva miliona dinara bez PDV-a, navodi se u uslovima konkursa čiji je cilj unapređenje proizvodnih procesa i podizanje nivoa efikasnosti zadruga.

Otkriveno meso koje izaziva opaku bolest! Upravo objavljena užasavajuća saznanja!

AUTOR: Alo.rs/ N.M. DATUM I VREME: 09.09.2019. 17:15 Ranija istraživanja povezivala su ovaj opasan šećer sa dobijanjem raka. Foto Alo/ Rajko Ristić * Naučnici identifikovali gen kod određenih životinja - uključujući krave i neke vrste ribe * Povezuje ih sa dobijanjem najtežih bolesti * Povećavaju rizik za stvaranje tumora i kardiovaskularnih bolesti Naučnici sa Univerziteta u Nevadi identifikovali su gen kod određenih životinja - uključujući krave i neke vrste ribe - koji ih povezuje sa dobijanjem najtežih bolesti.

Podrška pokrajinske vlasti se daje za nabavku sistema opreme za preciznu sadnju, setvu i žetvu, digitalne sisteme za navodnjavanje, robotizovane sistema za ishranu i mužu kao i opremu za pripremu proizvoda za tržište.

Bespovratni novac biće dodeljivan u iznosu od milion do pet miliona i ne može biti veći od 50 odsto vrednosti nabavke a prijave za ova sredstva mogu se podneti do 27. septembra.

Bonus video

Neverovatno parkiranje u centru Beograda!