Premijerka Brnabić obradovala građane Srbije: Uslediće još jedan vid pomoći!

Sastanku je prisustvovala i direktorka Poreske uprave Dragana Marković, predstavnici Ministarstva finansija i predstavnici Udruženja barova i noćnih klubova (NOB).

Ana Brnabić
Ana Brnabić, Foto: Tanjug/Dragan Kujundžić

Država razmatra još jedan vid sektorske pomoći, u nastojanju da pomogne noćnim klubovima i barovima, koji u privredi spadaju među najpogođenije pandemijom, izjavila je danas predsednica Vlade Srbije Ana Brnabić.

Ona je predsedavala sastanku Radne grupe za rešavanje problema barova i noćnih klubova nastalih usled pandemije korona virusa, saopštila je Vlada.

S obzirom na to da noćni klubovi i barovi nemaju jedinstvenu šifru delatnosti, na sastanku je dogovoreno da se do sledećeg sastanka izradi predlog po kome bi noćni klubovi i barovi na pravedan i jedinstven način mogli biti identifikovani.

Sastanku je prisustvovala i direktorka Poreske uprave Dragana Marković, predstavnici Ministarstva finansija i predstavnici Udruženja barova i noćnih klubova (NOB).

Premijerka Brnabić je istakla da je svesna ekonomskih posledica koje je pandemija korona virusa već donela noćnim klubovima i barovima, kao i da su Vlada Republike Srbije i predsednik Aleksandar Vučić posvećeni traženju najboljeg, ali ujedno i najpravednijeg rešenja ovog problema.

Svi učesnici sastanka saglasili su se da je učešće predstavnika NOB u radnoj grupi ubedljivo najbolji način za iznalaženje rešenja različitih problema i da se ta praksa nastavi i u budućnosti.

Povezane vesti

 • Korisnik: Vladimir
  20/04/2021 - 07:21
  Njima ne treba pomagati oni ako nisu okrenuli lovu bez ijednog izdatog računa. Čuj noćni klubovi. Obrnu za veče par hiljada evra a ulože 500-800 i jos neprijavljeni rade jer inspekcije nema nocu 😅 i sad njika pomagati
 • Korisnik: Rade
  20/04/2021 - 00:05
  Pa gde je komentar? Objavite ga.
 • Korisnik: Rade
  19/04/2021 - 21:20
  Šta je sa mojim komentarom? Ne odgovara vam!? Šta sam to pogrdno ili neprimereno rekao?
UČITAJ JOŠ KOMENTARA

              

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi