Biro NZS red čekanje
Alo!/Vladimir Marković
Biro NZS red čekanje

Alo!/Vladimir Marković

čekanje, Foto: Alo!/Vladimir Marković

Privrednici će do 1. oktobra moći besplatno da registruju, odnosno prijave APR-u, adresu elektronske pošte preduzeća, jer ih na to obavezuje Zakon o privrednim društvima donet polovinom prošle godine. Od 1. oktobra će za tu uslugu morati da plate.

Ana Brnabić objavila: Od 1. januara ogromno povećanje penzija!

AUTOR: Tanjug/D.S. DATUM I VREME: 28.09.2019. 10:07 - 28.09.2019. 10:23 Nadam se da ćemo u narednih nekoliko meseci spustiti nezaposlenost na ispod 10 odsto, rekla je Brnabićev Ana Brnabić, Foto: Alo!/Vladimir Marković Predsednica vlade Ana Brnabić rekla je danas da će se 1.

Obavezu da prijave adresu za prijem elektronske pošte imaju privredna društva, predstavništva i ogranci stranih privrednih društava, kao i preduzetnici koji su upisani u Registar privrednih subjekata, a do sada nisu registrovali ovaj podatak.

Udruženja, sportska društva, sportska udruženja i sportski savezi, kao i zadužbine i fondacije nemaju obavezu da prijavljuju adresu za prijem elektronske pošte, objavljeno je na sajtu Agencije za privredne registre (APR).

Pročitajte još:

Popunjene prijave se predaju lično u APR-u ili se šalju poštom, na adresu Agencije za privredne registre - Brankova 25, Beograd, a mogu se slati i i elektronskim putem.

Registrovanu imejl adresu zakon propisuje zbog prelaska na elektronsko slanje rešenja APR-a i dostavljanja finansijskih izveštaja preduzeća. Oni koji su adresu registrovali i pre novog zakona, ne moraju to ponove da rade.

BONUS VIDEO: Pitali smo Aleksandra Vučića kada će biti uveden VOJNI ROK i šta piše u u ličnoj poruci od Putina