PENZIONERI OBRATITE PAŽNJU, IMATE 5 SATI DA ODETE I DA SE VRATITE KUĆAMA Objavljen je spisak prodavnica u kojima ćete moći u subotu ujutru da kupujete

U nedelju će sve biti zatvoreno.

penzioneri ispred marketa jutros od 4 do 7
Foto: O.Radošević

Umesto u nedelju, penzionerima će biti omogućeno da kupovinu obave u subotu od četiri do sedam časova, kako je već objavljeno. Krizni štab za suzbijanje epidemije koronavirusa, definisao je funkcionisanje za predstojeći vikend, s obzirom na izmene ograničenja kretanja.

Građani stariji od 65 godina moći će da kupe namirnice u radnjama u subotu, umesto u nedelju, što je do sada bio slučaj. Prodavnice će za najstarije građane biti otvorene u subotu od 4 do 7 časova ujutru. Oni će zbog kupovine namirnica moći da napuste svoje domove od 3 do 8 časova ujutru.

Delez otvara sve prodavnice

Kompanija Delez Srbija je odlučila da otvori sve prodavnice u naseljenim sredinama u Srbiji. U subotu 4. aprila, u terminu od 4 do 7 časova, penzioneri će moći da obave kupovinu namirnica u najbližoj Maxi, Tempo ili Shop&Go prodavnici.

penzioneri ispred marketa jutros od 4 do 7
Foto: O.Radošević

U navedenom jutarnjem terminu prodavnice će biti otvorene samo za lica starija od 65 godina, a za sve ostale građane prodavnice će biti otvorene od 7:30 do 12 časova. U nedelju 5. aprila prodavnice će biti zatvorene. Radno vreme prodavnica Maxi, Tempo i Shop&Go, podsećaju iz kompanije, tokom radne nedelje je od 7 do 15 časova.

Spisak za Ideu i Rodu

Od subote 4. aprila, od 4 do 7 sati ujutru, 296 IDEA prodavnica, Roda marketa i Mercator hipermarketa imaće radno vreme namenjeno osobama starijim od 65 godina.

Redovno radno vreme subotom u 323 IDEA prodavnice, Roda marketa i Mercator hipermarketa širom Srbije biće od 7:30 do 12 časova. Nedelja će za sve IDEA, Roda i Mercator maloprodajne objekte biti neradan dan.

Spisak prodavnica koje će subotom imati radno vreme namenjeno starijim osobama možete naći na www.idea.rs i www.roda.rs.

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi