Siniša Mali
Alo!
Siniša Mali

Alo!

Siniša Mali, Foto: Alo!

Ministar finansija u Vladi Republike Srbije Siniša Mali sastao se danas sa stalnom predstavnicom UNDP (United Nations Development Programe) u Srbiji Fransin Pikap, kojoj je čestitao nedavno postavljenje na tu funkciju.

Siniša Mali

Alo!

Siniša Mali, Foto: Alo!

Dvoje sagovornika razgovaralo je o mogućnostima produbljivanja, kako su ocenili, dosadašnje uspešne saradnje. Pojedinačne teme su uključivale razvoj tržišta kapitala, celokupnog poslovnog okruženja, kao i drugih oblasti relevantnih ostvarenju ciljeva Nacionalnog investicionog plana.

https://www.alo.rs/vesti/ekonomija/sjajna-vest-za-srbe-koji-su-od-2009-uzimali-kredite-kod-banaka-za-naplatu-stete-potrebna-vam-je-samo-ova-dokumentacija/243873/vest

Stalna predstavnica UNDP pozdravila je sprovedene reforme i pohvalila odlične ekonomske rezultate koji su postignuti u Srbiji i istakla da će ta organizacija nastaviti da pruža podršku Srbiji u sprovođenju programa koji su, pre svega, usmereni poboljšanju kvaliteta života građana.

Pročitajte još:

Siniša Mali

Alo!

Siniša Mali, Foto: Alo!

Rad UNDP u Srbiji definisan je Nacionalnim programskim dokumentom, i Okvirom razvojnog partnerstva 2016-2020. potpisanim od strane Vlade Republike Srbije i Kancelarije UN u Srbiji, koji su zasnovani na prioritetima Vlade Republike Srbije. UNDP pomaže Srbiji u ispunjenju međunarodnih obaveza i sprovođenju reformi koje proizilaze iz procesa pristupanja Evropskoj uniji.

BONUS VIDEO: Pitali smo Aleksandra Vučića kada će biti uveden VOJNI ROK i šta piše u u ličnoj poruci od Putina