SVI IMAJU PRAVO NA ISPLATU Ministar finansija saopštio neverovatne vesti! Ovo će značiti mnogima!

Produžen rok

 

Siniša Mali
Siniša Mali, Foto: Alo!/ Dejan Briza

* Konvencija ima 128 potpisnica

* Stupiće na snagu 1. decembra 2019

* Građani imaju dodatnih šest meseci za pribavljanje dokaza

Građani koji ostvaruju prava na isplatu stare devizne štednje, a nisu uspeli da ispune zakonsku obavezu i pribave potrebnu dokumentaciju do 23. juna, imaće dodatnih šest meseci za pribavljanje dokaza, izjavio je ministar finansija Srbije Siniša Mali.

GRAĐANI ODUŠEVLJENI Skraćuje se radno vreme!

Obrazlažući u Skupštini Srbije Zakona o regulisanju javnog duga Srbije po osnovu neisplaćene devizne štednje gradjana položene kod banaka čije je sedište na teritoriji Srbije i njihovim filijalama na teritoriji bivše SFRJ, Mali je izrazio nadu da će do 23. decembra 2019. gradjani uspeti da pribave dokumenta iz bivših jugoslovenskih republika, kojima će utvrditi pravo na isplatu devizne štednje.

OVO JE REKORDNO! DOŠAO JE ISTORIJSKI TRENUTAK! Siniša Mali na konferenciji za štampu rekao nešto što niko nije ni sanjao - NOVINARI OSTALI U ČUDU!

"Potvrdjivanjem Konvencije o uzajamnoj administrativnoj pomoći očekujemo da ćemo smanjiti rizik od izbegavanja plaćanja poreza, jer povećavamo broj zemalja sa kojima razmenjujemo podatke o izbegavanju dvostrukog oporezivanja", rekao je ministar Mali.

Siniša Mali
Siniša Mali, Foto: Tanjug

Konvencija ima 128 potpisnica i stupiće na snagu 1. decembra 2019.

SINIŠA MALI OTKRIVA Evo šta je osnovni cilj Vlade Republike Srbije u narednom periodu. Srbija je na ODLIČNOM putu da to ostvari

Poslanici Skupštine Srbije počeli su danas četrnaesto vanredno zasedanje, razmatranjem dva predloga zakona iz oblasti finansija, dok će u nastavku razmatrati Predlog zakona o trgovini i izmene Zakona o elektronskoj trgovini, kao i Predlog zakona o robnim rezervama.

 

Povezane vesti

 • Korisnik: Viktor
  15/07/2019 - 15:50
  Dobre vesti za mnoge građane.
UČITAJ JOŠ KOMENTARA

              

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi