PRIŠTINA LAŽIMA POTIRE REALNOST Mali otkrio detalje o planovima i potezima Albanaca

Ministar finansija o navodima Albanaca da nisu aplicirali za članstvo u IOTA.

Siniša Mali
Siniša Mali, Foto: Printscreen

 

* Albanci su uložili veliki napor da uđu u Intra-evropsku organizaciju poreskih administracija

* U resoru finansija tzv. Kosova kažu da ova "država" uopšte nije ni aplicirala za članstvo

* Siniša Mali je naglasio da će Srbija ubuduće sprečiti takve planove lažne države

Notorne laži kosovskih zvaničnika su nešto na šta smo, na žalost, navikli prethodnih godina. Neprihvatanje realnosti je u njihovom maniru, a očigledno je da su teško prihvatili činjenicu da nisu primljeni u Intra-evropsku organizaciju poreskih administracija. Iako tvrde da nisu lobirali, jasno je da su uložili ozbiljan napor da uđu u tu značajnu međunarodnu organizaciju, u čemu nisu uspeli.

ON JE SPOSOBAN SAMO DA ZADUŽI BEOGRAĐANE I STRPA PARE U SVOJ DŽEP Mali: Kako se bliži izgradnja metroa, Ðilas sve nervozniji!

Siniša Mali
Siniša Mali, Foto: Printscreen

To kaže ministar finansija Siniša Mali, reagujući na izjavu prištinskog savetnika u resoru finansija Ljuljzima Rafune, koji je rekao da tzv. Kosovo uopšte nije ni apliciralo za članstvo, da to što nisu primljeni ne predstavlja veliki gubitak, kao i da nisu ni lobirali za članstvo.

Ministar Mali dodaje da će naša zemlja i ubuduće sprečavati predstavnike tzv. države Kosovo da uzurpira prava koja im ne pripadaju.

Iz dokumenata se vidi da je Priština podnela molbu za prijem 9. juna prošle godine, koja je zvanično, tajnim glasanjem, odbijena na Generalnoj skupštini IOTA, održanoj od 2. do 4. jula u Briselu. A da im je i te kako važno da se nađu u društvu poreskih uprava iz sveta vidi se iz dopisa poslatog generalnom sekretaru organizacije.

Siniša Mali
Siniša Mali, Foto: Printscreen

OVO JE CILJNA GRUPA! Kazne dostigle svoj maksimum! Građani, ako ne budete poštovali pravila - izbiće vam iz džepa i do 25.000 dinara!

Tako je direktor tzv. kosovske poreske uprave, kao argument da je Prištini mesto u IOTA, naveo i da je "Kosovo priznalo 113 država članica Ujedinjenih nacija", i da su članovi dve organizacije UN - Svetska banka i Međunarodni monetarni fond.

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi