OVO ĆE BITI VELIKO! Kamioni non-stop kreću iz Ćuprije, radovi su sve do Dunava, a Srbija će zbog toga postati nova zemlja!

Stručnjaci i radnici srpsko-ruskog preduzeć "Gastrans", s kooperantima, nastavljaju da užurbano rade na izgradnji gasovoda tzv. Turskog toka kroz Srbiju, na drugoj deonici od Ćuprije do Dunava.

Kamion, kamiondžije, vozači
Kamioni, Foto: Shutterstock

Sve je podređeno realizaciji ove strateške investicije i ispune rok da do kraja godine završe izgradnju ovog nacionalnog magistralnog gasovoda od Bugarske do Mađarske, izjavili su Tanjugu graditelji na trasi.

Desnom obalom Velike Morave, kroz Pomoravlje, polažu se kilometri gasovodni cevi velikog promera, koje se dovoze sa stovarišta u Ćupriji.

Turski tok
Turski tok, Foto: Wiki

Na područja Jagodine gasovod je stigao 31. jula, a reč je o drugoj deonici, od Chuprije do Dunava, a prva je završena od bugarske granice do Chuprije.

Gasovod dug 403 kilometra ima četiri dionice, treća je od Dunava do Gospođinaca, a četvrta od Gospođinaca do granice sa Mađarskoj kod Horgoša.

Od 1. decembra ove godine stupa na snagu novi zakon! Zbog njega će svi strepeti!

Doživotna kazna za ubice i silovatelje! Poslanici, Skupština, Foto: Tanjug Kazna je predviđena za teška ubistva, silovanje, obljubu nad maloletnom osobom, trudnicom i nemoćnim licem, ubistvo predstavnika najviših državnih organa, teška dela protiv ustavnog uređenja i bezbednosti Srbije, udruživanja radi vršenja krivičnih dela, genocid, zločin protiv čovečnosti, ratni zločin protiv civilnog stanovništva, ranjenika i bolesnika, terorizam...

Biće položeno preko 50.000 tona cevi.

BONUS VIDEO:

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi