Kamion, kamiondžije, vozači
Shutterstock
Kamion, kamiondžije, vozači

Shutterstock

Kamioni, Foto: Shutterstock

Sve je podređeno realizaciji ove strateške investicije i ispune rok da do kraja godine završe izgradnju ovog nacionalnog magistralnog gasovoda od Bugarske do Mađarske, izjavili su Tanjugu graditelji na trasi.

PROČITAJ JOŠ:

Desnom obalom Velike Morave, kroz Pomoravlje, polažu se kilometri gasovodni cevi velikog promera, koje se dovoze sa stovarišta u Ćupriji.

Turski tok

Wiki

Turski tok, Foto: Wiki

Na područja Jagodine gasovod je stigao 31. jula, a reč je o drugoj deonici, od Chuprije do Dunava, a prva je završena od bugarske granice do Chuprije.

Gasovod dug 403 kilometra ima četiri dionice, treća je od Dunava do Gospođinaca, a četvrta od Gospođinaca do granice sa Mađarskoj kod Horgoša.

Od 1. decembra ove godine stupa na snagu novi zakon! Zbog njega će svi strepeti!

Doživotna kazna za ubice i silovatelje! Poslanici, Skupština, Foto: Tanjug Kazna je predviđena za teška ubistva, silovanje, obljubu nad maloletnom osobom, trudnicom i nemoćnim licem, ubistvo predstavnika najviših državnih organa, teška dela protiv ustavnog uređenja i bezbednosti Srbije, udruživanja radi vršenja krivičnih dela, genocid, zločin protiv čovečnosti, ratni zločin protiv civilnog stanovništva, ranjenika i bolesnika, terorizam...

Biće položeno preko 50.000 tona cevi.

BONUS VIDEO: