Knez Mihajlova
E-stock/Dimitrije Goll
Knez Mihajlova

E-stock/Dimitrije Goll

Knez Mihajlova, Foto: E-stock/Dimitrije Goll

 - Arena Hospitality Group, putem svog društva Sugarhill Investments B.V., sklopilo je okvirni ugovor s MK Aviation Services za sticanje hotela "88 Rooms", hotela s četiri zvezdice u Beogradu. Završetak ove transakcije podložan je izvršenju određenih koraka i ispunjenju određenih uslova - navodi se u priopćenju pulskog hotelijera.

MINISTAR NAJAVIO SLEDEĆE POTEZE SRBIJE Mali: Želimo da privučemo još više investicija iz EU i Kine

MK Aviation Services je u vlasništvu Miodraga Kostića, jednog od najbogatijih preduzetnika u regiji. Nakon biznisa sa šećerom, Kostić se proširio i na hotele, vlasnik je i aerodroma Portorož u Sloveniji, a igra zapaženu ulogu i u bankarskom sektoru.

ZBOGOM LJUBIČASTA! Pometnja u Srbiji zbog povlačenja novčanice od 500 evra, a Evropska banka odavno saopštila šta da radite sa parama

Iz Arene navode da je '88 Rooms' moderan hotel, smešten na odličnoj lokaciji u Takovskoj ulici, u blizini poslovne zone. Hotel, shodno imenu, raspolaže s 88 komfornih soba i apartmana uređenih po feng shui pravilima, a od ostalih sadržaja gostima je na raspolaganju bar, restoran, fitness dvorana, sobe za masažu te četiri sale za sastanke kapaciteta do 200 sudionika.

IDEJA ZA BIZNIS U SRBIJI Od hektara OVOG voća 7.000 evra zarade, a drvo rađa i po 80 godina

ŠOK ZA GRAĐANE! Ulaze u prodavnice i izlaze zabezeknuti zbog onog što zatiču na rafovima! Sramotno! Pa zar pred najveći hrišćanski praznik?!

ODLAZI U ISTORIJU Štampanje ove novčanice prestaje krajem nedelje! Ako je imate kod sebe - OPROSTITE SE!