Saobraćaj Automobili Saobraćajna gužva Saobraćajni kolaps
Shutterstock
Saobraćaj Automobili Saobraćajna gužva Saobraćajni kolaps

Shutterstock

Foto: Shutterstock

Pogledajte detaljan spisak, a u nastavku šta vam je sve potrebno od dokumentacije, kao i potrebene obrasce za kupovinu vozila.

Pisane ponuda mogu se podneti do 24. novembra, a biće otvorene 27. novembra.

Pravo učešća na oglasu imaju sva pravna i fizička lica, koja ispunjavaju uslove oglasa i koja uplate depozit u visini od 5.000,00 dinara za svaku pokretnu stvar za koju se ponuda podnosi.

Uplata depozita vrši se na broj računa 840-833804-55 - Republička direkcija za imovinu Republike Srbije - depozit za sprovođenje postupka raspolaganja vojnom i drugom državnom imovinom, sa pozivom na broj odobrenja 2020846290201703 najkasnije do 23. novembra 2020. godine.

Ponuda se podnosi na obrascu, koji je sastavni deo ovog oglasa.

Uredna i potpuna pismena ponuda mora da sadrži:

- visinu ponuđene kupoprodajne cene izražene u evrima;
- potvrdu o uplati depozita;
- izjavu o uslovima za vraćanje depozita, sa jasnom naznakom naziva svoje poslovne banke i brojem računa na koji se može izvršiti povraćaj depozita, u slučaju da podnosilac ponude ne bude izabran za najpovoljnijeg ponuđača.

Preporučujemo:

Uredna i potpuna pismena ponuda mora biti potpisana i overena pečatom ukoliko se radi o pravnom licu i mora da sadrži i sve podatke o podnosiocu ponude i to:

Za fizička lica:

- ime i prezime;
- adresu prebivališta;
- kopiju lične karte;
- kontakt telefon;
- ako je lice preduzetnik uz ponudu se prilaže originalni izvod iz registra privrednih subjekta ili potvrda da je preduzetnik upisan u odgovarajući registar, sve ne starije od 30 (trideset) dana, kao i potvrda o poreskom identifikacionom broju.

Za pravna lica:

- naziv i sedište;
- originalni izvod iz registra privrednih subjekata sa podacima za to pravno lice, ne starije od 30 (trideset) dana
- kopiju ugovora o otvaranju i vođenju računa kod poslovne banke kod koje ima račun;
- kopiju rešenja o dodeljenom poreskom identifikacionom broju – PIB;
- ime i prezime lica ovlašćenog za zastupanje (direktor), sa overenim kartonom deponovanih potpisa.

U slučaju da podnosioca ponude zastupa punomoćnik, punomoćje za zastupanje mora biti overeno od strane javnog beležnika. Ponuda se podnosi na obrascu, koji je sastavni deo ovog oglasa i to isključivo preporučenom pošiljkom na adresu: Republička direkcija za imovinu Republike Srbije, Beograd, ul. Kralja Milana br. 16, u zatvorenim kovertama sa naznakom: "PONUDA ZA KUPOVINU POKRETNIH STVARI - VOZILA POD REDNIM BROJEM.......(navesti redni broj iz tabele) - NE OTVARATI".

Pročitajte još:

Komentari (1)

Stefan

12.11.2020 16:10

Kupoprodajne cene izražene u evrima? Ponude u evrima. Ko je ovaj oglas pisao kada ne priznaje dinare? Mnogi nepismeni otišli u ministarstva.