OTVARA SE JOŠ JEDNA PROIZVODNA LINIJA 40 novih radnih mesta u fabrici u Beogradu

Ova fabrika je jedan od najvećih izvoznika u zemlji

Ball packaging
Ball packaging, Foto: Promo

Ball Corporation investirao je 45 miliona evra u novu proizvodnu liniju i proširenje proizvodnje i poslovanja u Srbiji. Ova investicija doprineće otvaranju 40 novih radnih mesta u fabrici u Beogradu, koja kao jedan od najvećih izvoznika u zemlji plasira 70 odsto svoje proizvodnje na više od 20 tržišta.

"Nova linija značajno će povećati kapacitete u Srbiji, sa ciljem da godišnje proizvedemo više od dve milijarde limenki. U proizvodnju je od 2004. godine investirano preko 140 miliona evra i ponosni smo što je prošle godine fabrika u Beogradu proglašena najboljom fabrikom limenki Ball korporacije na evropskom tlu", izjavio je Branislav Savić, direktor fabrike.

Kompanija Ball snabdeva velike internacionalne proizvođače piva, bezalkoholnih napitaka, vode, kao i manje proizvođače koji se sve češće odlučuju za limenku kao ambalažu, jer ju je u potpunosti moguće reciklirati.

Ball packaging
Ball packaging, Foto: Promo

Ball Beverage Packaging Europe – Belgrade je najveća američka grinfild investicija u Srbiji. Uz proizvodnju limenki u skladu sa svetskim standardima, kompanija je više od decenije posvećena edukaciji stanovništva o reciklaži, u partnerstvu sa Recan fondacijom i brojnim partnerima.

O kompaniji Ball Corporation

Ball Corporation (NYSE: BLL) pruža inovativna, održiva ambalažna rešenja za kupce pića, hrane i proizvoda za domaćinstvo, kao i vazdušno-kosmičke i druge tehnologije i usluge prvenstveno za vladu Sjedinjenih Američkih Država. Ball Corporation i njeni ogranci zapošljavaju 17.500 ljudi širom sveta, a u 2018. godini je ostvarena neto prodaja u vrednosti 1,61 milijardi dolara. Za više informacija, posetite http://www.ball.com/ ili se povežite na društvenim mrežama Facebook ili Twitter.

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi