Zoran Lazarević
Youtube Printscreen
Zoran Lazarević

Youtube Printscreen

Zoran Lazarević, Foto: Youtube Printscreen

U selu Kalenić, u okviru jubilarne pedesete manifestacije narodnog stvaralaštva "Prođoh Levač, prođoh Šumadiju", održano je takmičenje na kom je izabran "najveći brka" u Srbiji.

Najduže brkove po treći put ima Zoran Lazarević iz Niša. Žiri mu je dodelio titulu posle izmerenih 140 cm, ali njegovi konkurenti su bili nezadovoljni jer smatraju da je reč o podvali i da ima veštačke brkove, kako prenose beogradski mediji.

Pročitajte još:

- Imamo falš robu ove godine, neka nadogradnja. Isti čovek je pre nekoliko godina isto uradio i organizacioni odbor ga je verovatno odstranio, sada je bilo drugačije - kaže prošlogodišnji pobednik Ljubodrag Ognjanović - Ljuba Brka iz Rače.

Međutim, Zoran to demantuje.

Filmski scenario jutros na Vidikovcu! Potera po naselju, policija na nogama!

AUTOR: ALO.rs/Pink/Tanjug/A.M. DATUM I VREME: 08.08.2019. 08:44 Munjevita reakcija Mladen Mijatović, Foto: Printscreen * Beogradska policija rano jutros uhapsila mladića * Prišao ženi i otrgao je zlatni lančić * Pokušao da pobegne između zgrada, ali je uhapšen Beogradska policija rano jutros u munjevitoj akciji uhapsila je mladića koji je jutros otrgao sa vrata zlatni lanac ženi (45) i pobegao ka obližnjim stambenim zgradama.

- Pravi su, imam ih od 2011. godine. Kad sam otišao u penziju, odlučio sam da ih pustim, tako da mogu samo jednom da ih obmotam oko uha, a sada ih motam četiri puta - priča ovogodišnji pobednik.

On dodaje da je na njih ponosan, ali da ih teško održava.

Izbacili ga iz voza zbog brkova

Zoran se seća 1973. godine, kada su ga izbacili iz voza na ulazu u Nemačku, a on nije znao razlog sve dok voz nije otišao, a carinik mu prišao.

Zoran Lazarević

Youtube Printscreen

Zoran Lazarević, Foto: Youtube Printscreen

- Rekao mi je "tebe su, brko, izbacili zbog brkova, samo radi brkova. Nemaš brkove u pasošu?", pitao me je. Rekao sam mu: "nemam, ali imam makaze, da je on meni rekao da ih isečem, ja bih ih isekao" - seća se Lazarević.

Kada je shvatio da neće preći granicu, uzeo je makaze i sam isekao duge brke, sakrivši ih u džepove na košulji.

BONUS VIDEO: Beograđani otkrili šta rade na plus 40: Muke tek predstoje!