Zlatko Šumadijsk
Privatna arhiva
Zlatko Šumadijski

privatna arhiva

Predviđa da će 2020. biti turbulentna: Zlatko Šumadijski, Foto: privatna arhiva

- Oni koji planiranju letovanja neka zaobiđu Grčku, Tursku, Albaniju, Italiju, Crnu Goru, Hrvatsku, Maltu i Kipar. Vulkani će proraditi u Sredozemlju, Jeloustonu, Japanu i Indoneziji. Razorni uragani će pogoditi Kubu, Brazil, Bermude i Bahame. U Americi će biti velika ekonomska kriza, pošto više neće imati tržišta za svoje prljave ratove, a posle propasti vojne snage, moguć je čak i građanski rat - kaže Zlatko Šumadijski i navodi da će na Kosovu biti čarki između Amera i NATO te da će im se njihovo „đavolje čedo“ obiti o glavu.

Zemljotres Turska Bodrum

EPA/Yasar Anter

U Bodrumu, u Turskoj je bio zemljotres, a vidovnjak predviđa da će tlo podrhtavati i u Grčkoj, Albaniji, Italiji, Malti i Kipru,  Foto: EPA/Yasar Anter

„Kosmajski vilenjak“ predviđa da predstoje događaji o kojima će se dugo pričati.

- U brdu u Srbiji biće pronađeno neprocenjivo blago! To će biti otkriće za čitavu ljudsku civilizaciju, dok će se u Rusiji pojaviti božje prikazanje! Otvoriće se nebo i pojaviće se veoma jaka svetlost, kao plavičasti plamen iznad grada ili regije, čije ime počinje na slovo K, a moguće je da će to biti Kamčatka. Svetlost će isijavati danima, uz zvuke, koje će razumeti samo retki ljudi - mesije na Zemlji, ali će čitavom čovečanstvu biti jasno da boga ima i da je sve u božjim rukama. Rusija i ruski narod će doživeti duhovni preporod posle božjeg prikazanja. Postaće još jača, još modrnija i još bogatija zemlja koju hiljadama godina ništa neće moći da ugrozi! - predviđa „kosmajski vilenjak“.

Pravoslavna crkva, Rusija, Moskva

Profimedia.rs

Pravoslavna crkva, Rusija, Moskva: u Rusiji će se pojaviti božje prikazanje, Foto: Profimedia.rs

Naš sagovornik proriče da će na srpskom estradnog nebu biti i tužnih i lepih događaja.

- Jednoj našoj poznatoj estradnoj zvedi vidim tragediju. Poznata pevačica narodne muzike imaće nesreću u automobilu ili avionu. Nekima će ova godina biti jako uspešna, a među njim je folk dive Svetlana Ceca Ražnatović, čija će životna priča biće pretočena u film. To će biti priča o svim njenim ljubavima, životnim uspesima i padovima, dobicima i gubicima u životu. Veljko Ražnatović ima talenta za muziku i glumu. Predviđam da će kao prvu veliku ulogu na filmu igrati svog oca! Stalno sam govorio Ceci: „Ma, Veljko će se baviti muzikom i glumom!“, a ona je odgovarala: „Kakav, bre glumac? Samo sport, maco!”. Mnoge velike srpske zvezde će ove godine napraviti značajne projekte. Marija Šerifović će napraviti značajan medijski proboj na svetskom tržištu! Na domaćoj sceni ćemo ponovo čuti velike pesme Vesne Zmijanac, Lepe Brene, Zdravka Čolića, Snežane Đurišić, Ane Bekute, Zorice Brunclik, Stoje, Mileta Kitića, Dragane Mirković i Šemse Suljaković - kaže poznati vidovnjak.

Ceca i Veljko Ražnatović

Printscreen

Ceca i Veljko Ražnatović, Foto: Printscreen

 

Veljko i Bogdana će imati i blizance!

Zlatko Šumadijski kaže da će deca poznatih praviti potomstvo, a da će među učesnicima rijaliti programa biti mnogo seks-skandala, razotkrivanja, prevara i razvoda, suza, tuča, pa čak i klanja!

- Cecin Veljko je zdrav, dobar, lep i pametan, hvala bogu, ima da ih napravi troje! Posle prvog deteta, koje Bogdana nosi, dobiće i blizance. Kada sam Cecinoj sestri Lidiji i njenom Predragu Ocokoljiću predvideo blizance, Ceca je rekla: „Pa, ti hoćeš da nas u kući bude kao u Hajatu“ i eto, biće ih hvala dragom bogu. Seki Aleksić sam prognozirao troje dece. To se polako ostvaruje, a svi su bili ubeđeni da ona neće imati decu! Biće mnogo seks-skandala, a glavni akteri će biti Dara Bubamara, Severina i Miljana Kulić - najavljuje „kosmajski vilenjak“.