Pančevo
Alo!/Dejan Briza
Pančevo

Alo!/Dejan Briza

Pančevo, Foto: Alo!/Dejan Briza

* Stanovnici pančeva besni

* Sve je više slučajeva otrovanih životinja

* Traže se počinioci

U pančevačkom naselju Kotež nepoznata lica nedeljama truju pse i mačke, te je bilo kakva informacija dobrodošla.

Otrov namenjen psima pronađen je u sredu na zelenoj površini kod pet šopa u naselju Kotež 2 u Pančevu, potvrdio je za portal 013 info Željko Stojčić, jedan od organizatora protestnog skupa aktivista održanog u nedelju ispred zgrade Gradske uprave.

Pročitajte još:

 

Zabrinuti aktivisti ukazali su tada na još nekoliko slučajeva otrovanih pasa i mačaka u Pančevu, od kojih su neke i u samom centru grada.

U objavi na internetu Željko Stojčić je ponudio i nagradu od 300.000 dinara za informaciju koja bi vodila ka onima koji postavljajući otrovanu hranu na javnim površinama truju gradske pse i mačke, a tako čine krivično delo.

Kraj SEPTEMBRA je preloman! Imamo tačan datum IZBORA!

AUTOR: Alo.rs/ Novosti/ M. I. DATUM I VREME: 08.08.2019. 08:06 - 08.08.2019. 08:36 Rukovodstvo SNS će detaljno analizirati situaciju u zemlji i okruženju. Izbori, Foto: Alo!/Ognjen Radošević * Postignut načelni dogovor * Dva datuma su u opticaju * U septembru ćemo sve znati Vrh Srpske napredne stranke postigao je načelni dogovor o datumu redovnih parlamentarnih izbora i izbora za Skupštinu Vojvodine za proleće naredne godine, a u igri su dva termina - 22.

Prošle nedelje bila je ponuđena nagrada od 100.000 dinara za istu vrstu informacija, ali su se trovanja nastavila. Nagrade su ponuđene kako bi zabrinuti i aktivni građani relevantnu informaciju koju dobiju prosledili policiji i tako joj pomogli.

Bonus video

Beograđani otkrili šta rade na plus 40: Muke tek predstoje!

 

Komentari (1)

gago

08.08.2019 11:07

A ako sam o sebi da informaciju i njemu sleduje nagrada.Bilo bi posteno.F