Kontrola, Bus plus, gsp
Alo.rs/M.Š.
Kontrola, Bus plus, gsp

Alo.rs/M.Š.

Kontrola, Bus plus, gsp, Foto: Alo.rs/M.Š.

Beogradski Sekretarijat za javni prevoz obavestio je danas da će redukcija polazaka na linijama javnog gradskog prevoza posle 18.30 i na linijama prigradskog i lokalnog prevoza nakon 20 sati, biti obavljena na osnovu snimanja popunjenosti vozila na linijama javnog gradskog, prigradskog i lokalnog prevoza putnika na teritoriji Beograda.

Kako je saopšteno, Sekretarijat za javni prevoz i JKP GSP "Beograd" obavili su 26. i 27. novembra snimanje popunjenosti vozila na 119 linija gradskog prevoza na 15 lokacija u periodu od 18 sati.

Na osnovu analize snimljenih podataka i rezultata dobijenih pomoću uređaja za brojanje putnika, od ponedeljka, 30. novembra, biće redukovani polasci nakon 18.30 na 74 linije zbog smanjenog broja putnika, navodi se u saopštenju.

gsp prevoz autobus

Alo.rs/V.Đ.

gsp prevoz autobus, Foto: Alo.rs/V.Đ.

Zaposleni Sekretarijata za javni prevoz i SP Lasta a.d. Beograd, u periodu od 23. do 27. novembra, obavili su snimanja popunjenosti vozila na svim linijama javnog prigradskog i lokalnog prevoza u periodu posle 18 sati.

Na osnovu analize snimljenih podataka i rezultata dobijenih pomoću uređaja za brojanje putnika, od utorka, 1. decembra, na 11 linija biće redukovani polasci nakon 20 sati zbog smanjenog broja putnika.

Sekretarijat je ponovo apelovao na korisnike javnog prevoza na teritoriji Beograda da poštuju obavezu nošenja zaštitnih maski u vozilima, kao i na stajalištima gde se nalazi veći broj ljudi, prenosi Beoinfo.

Komentari (1)

Makoni

29.11.2020 19:52

A otkud sad to neki dan čuda luda milion autobusa na ulicama za svako putnika malte ne po jedan bus a sad baaaaaa trc