Zaratili gejevi i ministar zbog braka
Alo!
Zaratili gejevi i ministar zbog braka

Alo!

Zaratili gejevi i ministar zbog braka, Foto: Alo!

Na to mu je uzvratio Predrag Azdejković, LGBT aktivista, odgovorivši da njega niko i ne bi odveo pred matičara, te da mu je bolje da se bavi pravim problemima.

- Ako mene pitate, ne verujem da bi Vulina iko odveo pred matičara! A što se tiče tog komentara, on nema hrabrosti da se uhvati u koštac sa pravim problemima koji postoje u Srbiji, pa se sada uhvatio gejeva, dok traje kampanja, ne bi li dobio koji glas - ističe Azdejković za „Alo!“.

On podseća da je Vlada Srbije, čiji je Vulin član, donela akcioni plan u kome se navodi da će da se urede istopolne zajednice do 2017.
- To je sama Vlada rekla, a Vulin ovo priča čisto politički. Inače, interesantno je da je Vulin kao levičar potpuno drugi svet u odnosu na evropsku levicu - zaključio je Azdejković.

Komentarišući obeležavanje desetogodišnjice smrti Slobodana Miloševića i svoju posetu njegovom grobu, Vulin je potvrdio stav da je vreme da se laži o Miloševiću rasprše, dok je na pitanje koliko se politika EU prema Srbiji promenila u odnosu na to vreme, rekao da ima razlike, prvenstveno što sada Srbiju doživljavaju kao zemlju koja ima pravo na samostalni stav.

Komentari (3)

nedjo

14.03.2016 23:49

julin je mnogo smešan lik,a nekad izaziva stomacne reakcije

Rambo

15.03.2016 08:00

@nedjo - A sto DS cuti...zasto ne brani svoju glasacku LGBT masineriju!?

bosa

15.03.2016 21:37

mene nabrine to što LGBT i brakovi, već me brine što država ništa ne čini da bih se osnivale nove porodice jer nam omladina ne radi,dok rijalitiji daju punu pažnju i promovišu istopolne veze.ogavno da nemože ogavnije.