AZDEJKOVIĆ ODBRUSIO LIDERU PS Vuline, tebe niko i neće pred matičara

LGBT aktivista Predrag Azdejković oštro odbrusio Aleksandru Vulinu koji je rekao da se protivi legalizaciji gej brakova.

Zaratili gejevi i ministar zbog braka
Zaratili gejevi i ministar zbog braka, Foto: Alo!

Na to mu je uzvratio Predrag Azdejković, LGBT aktivista, odgovorivši da njega niko i ne bi odveo pred matičara, te da mu je bolje da se bavi pravim problemima.

- Ako mene pitate, ne verujem da bi Vulina iko odveo pred matičara! A što se tiče tog komentara, on nema hrabrosti da se uhvati u koštac sa pravim problemima koji postoje u Srbiji, pa se sada uhvatio gejeva, dok traje kampanja, ne bi li dobio koji glas - ističe Azdejković za „Alo!“.

On podseća da je Vlada Srbije, čiji je Vulin član, donela akcioni plan u kome se navodi da će da se urede istopolne zajednice do 2017.
- To je sama Vlada rekla, a Vulin ovo priča čisto politički. Inače, interesantno je da je Vulin kao levičar potpuno drugi svet u odnosu na evropsku levicu - zaključio je Azdejković.

Vulin je, naime, u intervjuu za Radio „Sputnik“ rekao da ako se on i njegova stranka pitaju, Srbija neće ući u NATO niti će legalizovati gej brakove, kao i da će Srbija uvek biti zahvalna Rusiji za veto u SB UN na rezoluciju u Srebrenici. On je takođe odbacio optužbe da je PS stopirao predizbornu kampanju zbog vanredne situacije, ali da to stanje ipak koristi za promociju.

Komentarišući obeležavanje desetogodišnjice smrti Slobodana Miloševića i svoju posetu njegovom grobu, Vulin je potvrdio stav da je vreme da se laži o Miloševiću rasprše, dok je na pitanje koliko se politika EU prema Srbiji promenila u odnosu na to vreme, rekao da ima razlike, prvenstveno što sada Srbiju doživljavaju kao zemlju koja ima pravo na samostalni stav.

 • Korisnik: bosa
  15/03/2016 - 21:37
  mene nabrine to što LGBT i brakovi, već me brine što država ništa ne čini da bih se osnivale nove porodice jer nam omladina ne radi,dok rijalitiji daju punu pažnju i promovišu istopolne veze.ogavno da nemože ogavnije.
 • Korisnik: nedjo
  14/03/2016 - 23:49
  julin je mnogo smešan lik,a nekad izaziva stomacne reakcije
  • Rambo @nedjo
   15/03/2016 - 08:00
   A sto DS cuti...zasto ne brani svoju glasacku LGBT masineriju!?
UČITAJ JOŠ KOMENTARA

              

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi