Doček, Srpska nova godina
Tanjug/Dimitrije Goll
Doček, Srpska nova godina

Tanjug/Dimitrije Goll

Doček, Srpska nova godina, Foto: Tanjug/Dimitrije Goll

* Cene se kreću od 15 do 200 evra po osobi

* Ponuda je raznovrsna i mogu se naći ponude za svačiji džep.

* Osim klasičnih ponuda za doček, ponovo će biti aktuelna već poznata "semfor žurka"

Novogodišnja euforija se primećuje na ulicama prestonice, a beogradski ugostiteljski klubovi su već prikazali svoj program. Kako bi privukli što više gostiju, angažovali su za muzički program zvezde sa domaće estrade.

Ponuda je raznovrsna, te se mogu naći ponude po svačijem ukusu, ali i za svačiji džep. Cene se kreću od 15 do vrtoglavih 200 evra po osobi, a uračunati su muzika, hrana i piće. 

Pročitajte još:

Ponude idu iz jedne krajnosti u drugu, tako i ulaznica za doček negde obuhvata neograničenu količinu hrane i pića, negde je to švedski sto, a negde će bi samo posluženi kanapei, što znači da ćete morati da se najedete pre nego što odete na slavlje. Što se tiče klubova, tu obično plaćate piće i ulaz.

Doček na Trgu

Tradicionalni gradski doček biće organizovan na rekonstruisanom Trgu republike. Na njemu će biti montirano i veliko klizalište.

Doček Nove godine će biti radan za mnoge domaće muzičke zvezde, a u klubovima kojima nastupaju, cena ulaznice dostiže drastičnih 200 evra.

Takođe, ko više voli da proslavlja u duhu tradicije, uz tamburaše, većina restorana će biti otvoreno, naročito onih u Skadarliji. Ponuda jednog od restorana je 75 evra uz šest tamburaških orkestara, a ponuda drugog jeste "all inclusive" za 120 evra.

Osim klasičnih ponuda za doček, ponovo će biti aktuelna već poznata "semafor žurka", gde se ulaznice kreću od 20 do 30 evra.

Bonus video - Pitali smo narod da li znaju koji je praznik danas, a onda smo naišli na strance i iznenadili se