Šetnja, Beograd, proleće
Alo!/Vladimir Marković
Šetnja, Beograd, proleće

Alo!/Vladimir Marković

Šetnja, Beograd, proleće, Foto: Alo!/Vladimir Marković

U ostalim predelima Srbije pre podne sunčano, a posle podne, uveče i tokom noći promenljivo oblačno sa pljuskovima i grmljavinom, ponegde uz grmljavinske nepogde i obilnije pljuskove. Duvaće slab do umeren severozapadni vetar. Minimalna temperatura od 14 do 22°C, maksimalna dnevna od 26°C na severu do 34°C na istoku Srbije.

U Beogradu u petak promenljivo oblačno i svežije sa kišom, pljuskovima i grljavinom. Duvaće slab do umeren severozapadni vetar. Minimalna temperatura 20°C, maksimalna dnevna 28°C.

U Beogradu za vikend promenljivo oblačno i svežije sa kišom, pljuskovima i grmljavinom. U ponedeljak nakon oblačnijeg jutra, tokom dana razvedravanje. U utorak sunčano i toplo. Krajem dana i tokom noći naoblačenje sa kišom, pljuskovima i grmljavinom. U sredu oblačno i svežije sa kišom, pljuskovima i grmljavinom, krajem dana razvedravanje. Od četvrtka stabilizacija vremena.

Upozorenje RHMZ

Lokalno se očekuju i obilne padavine (od 20 do 40 mm za kratak vremenski period, ponegde i više), grad i kratkotrajno olujni vetar, navedeno je juče na sajtu RHMZ.

Pročitajte još: