Park, šetnja
Alo!/ Rajko Ristić
Park, šetnja

Alo!/ Rajko Ristić

Park, šetnja, Foto: Alo!/ Rajko Ristić

U Srbiji u ponedeljak nakon vedrog i svežeg jutra, tokom dana sunčano i malo toplije u odnosu na prethodni dan, ali i dalje svežije za ovo doba godine, povremeno uz oblačnost, dok se više oblačnosti očekuje na jugu i jugoistoku Srbije. Duvaće umeren do pojačan, povremeno i jak severozapadni vetar, krajem dana u slabljenju. Minimalna temperatura od 10 do 15°C, maksimalna dnevna od 23 do 27°C.

U Beogradu u ponedeljak pretežno sunčano i malo toplije. Duvaće umeren do pojačan severozapadni vetar, krajem dana u slabljenju. Minimalna temperatura 14°C, maksimalna dnevna 25°C.

U Srbiji u utorak nakon vedrog i svežeg jutra, u dolinama i kotlinama sa maglom, tokom dana sunčano i toplije. Maksimalna temperatura od 25 do 29°C. U sredu i četvrtak sunčano i još toplije, maksimalna temperatura u većini predela oko 30°C. U četvrtak krajem dana i uveče u severnim i zapadnim, a u petak i u ostalim predelima prolazno naoblačenje, ponegde sa kišom, pljuskovima i grmljavinom. U petak svežije.

U Beogradu u utorak sunčano i toplije. Maksimalna temperaturado 27°C. U sredu i četvrtak sunčano i još toplije, maksimalna temperatura oko 30°C. U četvrtak krajem dana i uveče prolazno naoblačenje sa kišom, pljuskovima i grmljavinom. U petak promenljivo oblačno i svežije.

Pročitajte još: