Vreme
Alo.rs
Vreme

Alo.rs

Vreme, Foto: Alo.rs

U Beogradu u petak sunčano i tropski toplo. Jugoistočni vetar biće u pojačanju. Minimalna temperatura 20°C, maksimalna dnevna 34°C.

U Srbiji u subotu sunčano i tropski toplo. Maksimalna temperatura do 35°C. U košavskom području duvaće jak jugoistočni vetar.

Posle podne na jugozapadu Srbije očekuje se jači razvoj oblačnosti i pojava pljuskova sa grmljavinom.U toku večeri u severozapadnim, a u toku noći i i u nedelju ujutro i u ostalim predelima Srbije naoblačenje i jače osveženje sa kišom, pljuskovima i grmljavinom, uz skretanje vetra na jak severozapadni i osetniji pad temperature.

Vremenska prognoza

Printscreen

Vremenska prognoza, Foto: Printscreen

U nedelju osetno svežije. Tokom dana sa severozapada razvedravanje. Biće osetno svežije, ponegde i za više od 10 stepeni. Sledeće sedmice sunčano i toplo, samo još u ponedeljak uz nešto više oblaka i pojačan severozapadni vetar

U Beogradu u subotu sunčano i tropski toplo. Duvaće pojačan jugoistočni vetar. Maksimalna temperatura do 34°C. U toku noći naoblačenje i jače osveženje sa kišom, pljuskovima i grmljavinom, uz skretanje vetra na jak severozapadni i osetniji pad temperature. U nedelju osetno svežije, temperatura niža za više od 10 stepeni. Tokom dana razvedravanje. Sledeće sedmice sunčano i toplo.

Pročitajte još: