Šetnja, Beograd, zima
Alo!/Masanori Jošida
Šetnja, Beograd, zima

Alo!/Masanori Jošida

Šetnja, Beograd, zima, Foto: Alo!/Masanori Jošida

U Srbiji će danas ujutru na jugu i istoku biti oblačno, mestimično s kišom, na planinama sa snegom, u ostalom delu pretežno vedro, a u nižim predelima, po kotlinama i duž rečnih tokova s maglom.

Tokom dana promenljivo oblačno, ponegde sa kratkotrajnom kišom. Vetar slab promenljiv. Jutarnja temperatura od 0 do četiri stepena, a najviša dnevna od osam do 12.

Uveče i tokom noći novo prolazno naoblačenje sa severa mestimično sa kišom, u brdsko-planinskim predelima sa snegom, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod Srbije.

U Beogradu ujutru oblačno uz postepeni prestanak padavina. Tokom dana promenljivo oblačno, uz mogućnost kratkotrajne kiše. Vetar slab promenljiv. Jutarnja temperatura od jednog do tri stepena, a najviša dnevna oko devet. U toku noći novo prolazno naoblačenje s kišom.

Narednih dana umereno oblačno sa sunčanim periodima i temperaturom iznad proseka za ovo doba godine, samo u petak uz više oblačnosti na severu i istoku sa slabom kišom.

Komentari (1)

Ivan

29.01.2020 16:34

Plate bih vam ukinuo neradnici jedni. Zevate u nebo i širite dezinformacije. Čuj zanimanje meteorolog. Oni su otkrili. Šta ste bre otkrili? Toplu vodu? Prevaranti...