Miroslav Mišković
Vladimir Marković
Miroslav Mišković

Vladimir Marković

Miroslav Mišković, Foto: Vladimir Marković

* Vila izgrađena u mestu Male Rose

* Kompletan posed Miškovića, u kojem svoj deo ima i njegova ćerka Ivana sa suprugom Goranom Karićem

* Imanje Miškovića površine od oko 1.500 kvadratnih metara

Miroslav Mišković je sa porodicom izgradio luksuznu nekretninu od oko 600 kvadrata u mestu Male Rose na crnogorskoj rivijeri, nadomak najprestižnijeg novoizgrađenog jedinstvenog grada Luštica bej.

Imanje Miškovića površine od oko 1.500 kvadratnih metara, sa centralnom, takoreći rezidencijalnom zgradom, velikim bazenom sa spa-centrom i teniskim terenima prostire se do mora, gde imaju sopstvenu plažu.

Kompletan posed Miškovića, u kojem svoj deo ima i njegova ćerka Ivana sa suprugom Goranom Karićem, ugrubo se procenjuje i na više od pet miliona evra, što je ujedno i jedna od najvrednijih nekretnina srpskih bogataša u tom kraju.

Nesvakidašnji oglas o prodaji kuće u selu Bela Voda kod Kruševca zabrinuo građane širom Srbije! (FOTO)

AUTOR: Alo.rs/D.S. DATUM I VREME: 01.10.2019. 20:27 - 02.10.2019. 00:00 Neverovatno! Oglas, Foto: Twitter printscreen Nesvakidašnji oglas o prodaji kuće u selu Bela Voda kod Kruševca isključivo pripadnicima albanske nacionalnosti i muslimanske veroispovesti zaintrigirao je mnoge kako zbog toga kome se isključivo nudi, tako i jer je posebno naglašeno da nikako nije na prodaju - Srbima.

Ivana Mišković Karić i Goran Karić su sredinom avgusta boravili u novoj kući, u kojoj su sa njima bila i njihova deca Maksimilian i Mia. Takođe, tokom leta je u vilu dolazio i prvi gazda Miroslav sa svojom suprugom Ljiljanom.

Ivana Mišković, luksuzna vila

Printskrin

Ivana Mišković, luksuzna vila, Foto: Printskrin

Šta sve ima na imanju Miškovića

- bazen

- spa-centar

- teniski tereni

- privatna plaža

- šest spavaćih soba sa kupatilima

- tri dnevna boravka

- tri kuhinje

Pročitajte još:

Budući da novi Miškovićev kompleks nudi sadržaje kao i vrhunski hoteli, nema sumnje da će pripadnici srpskog džet-seta bliski sa porodicama Mišković i Karić ubuduće imati novo odredište za letovanje iz snova.

Bonus video: Beograđani su nam otkrili kakav tip žene žele, ne zanima ih domaćica!