Auto-put, gužva
Tanjug/Dušan Aničić 04-08-2018
Auto-put, gužva

Tanjug/Dušan Aničić 04-08-2018

Auto-put, gužva, Foto: Tanjug/Dušan Aničić 04-08-2018

Kako se navodi u saopštenju koje je dostavljeno medijima, ova međunarodna akcija će početi danas u svih 29 država koje su članice organizacije TISPOL (Mreža saobraćajnih policija Evrope).

PROČITAJ JOŠ:

Pripadnici saobraćajne policije će angažovati sve raspoložive uređaje za merenje brzine - ručne radare, radare u sistemima video - nadzora i uređajima za merenje brzine u takozvanim „presretačima", dok će na auto-putevima biti merena i prosečna brzina kretanja vozila, ističe se u saopštenju.

Brzina kretanja vozila biće kontrolisana i u noćnim uslovima.

Policijski službenici će prilikom zaustavljanja svakog vozila koje prekorači dozvoljenu brzinu kretanja kontrolisati i korišćenje sigurnosnih pojaseva, a svaki kontrolisani vozač biće alkotestiran.

Svetu preti teška ŽEĐ, vodiće se ljuti ratovi, a Srbiji se sprema IZNENAĐUJUĆI scenario!

AUTOR: Novosti/Alo.rs/M.Č. DATUM I VREME: 11.08.2019. 22:46 - 12.08.2019. 00:09 Alarmantni podaci o ugroženosti globalne populacije zbog nemogućnosti pristupa izvorištima vode govore da će se ratovi u budućnosti možda voditi zbog nje. Suša, Foto: S.

Ministarstvo unutrašnjih poslova napominje da se u prvih sedam meseci ove godine neprilagođena brzina javljala kao uticajni faktor u polovini saobraćajnih nezgoda sa poginulim licima.

BONUS VIDEO: