VERNICI SE PRESTRAVILI! Vojnici podigli IKONU, a onda se dogodilo BOŽJE ČUDO usred Beograd! Ovo je dokaz da postoje VIŠE SILE! (VIDEO)

Za Spasovdan u Beogradu je zamirotočila ikona Svetog despota Stefana Lazarevića!

 

Ikona
Ikona, Foto: Tanjug/Bojan Stekić

Sve se dogodilo kada su je vojnici preuzeli kako bi je nosili tokom litije ulicama grada. Monasi manastira Jovanja iz Valjeva objavili su snimak na kom se jasno vidi ova pojava.

 

 

Mirotočenje ikona, pa čak i krvotočenje, zabeleženo je više puta na mnogim mestima širom sveta. I premda su mirotočenja najviše vezana za ikone u crkvama događalo se da zamirotoče i ikone u domovima hrišćana. Ovakva pojava u narodu tumači se pre svega kao loš znak i ne može da prođe neopaženo. Mirotočenje ikona nesumnjivo je i u katoličkoj i u pravoslavnoj tradiciji "znak odozgo". Najčešće upozoravaju vernike na pokajanje i jačanje vere.

VERNICI, DANAS MOŽETE DA SKINETE KLETVE! Devojke koje se nisu udale treba da izgovore ovu MOLITVU Svetom Jovanu, a evo zašto treba da poželite tri želje!

Pre dve godine na Jutjubu se pojavio i snimak suza na fresci oca Tadeja, a sličan slučaj zapamćen je i u kragujevačkoj crkvi Svetog Save. Suze iz očiju Isusa Hrista tekle su tri dana - sve do praznika Usekovanje glave svetog Jovana Krstitelja. Ponovilo se još jednom kasnije, ali tada samo na jedan dan.

 

 

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi