Dvoglavi orao
Printscreen
Pekara Roma, Borča

Facebook printscreen

Pekara Roma, Borča, Foto: Facebook printscreen

Vlasnik pekare "Roma" Mon Đuraj Đura deliće u petak 3. maja besplatno pecivo za sve komšije u Borči, kao i ostale sugrađane koji dođu.

Pročitajte još:

Prvog radnog dana nakon incidenta, vlasnik pekare spremiće Borčancima i svim ostalim sugrađanima "različite specijalitete iz svoje pećnice", navodi se u saopštenju jedne stanovnice tog beogradskog naselja.

Đura je naveo da će u petak zajedno sa svojom porodicom deliti besplatno pecivo svim ljudima "dobre volje" koji se odluče da dođu da, kako je rekao, "razmene koju lepu reč i osmehe".

- Pozivam sve da dođu, a srce će mi biti puno kada u pekari budem video i poznata lica svojih komšija koji su do sada bili naši stalni gosti. Samo želim da sve bude kao nekada, da živimo u miru i ljubavi - kazao je Đura.

Nekoliko desetina građana okupilo se u subotu ispred pekare "Roma" čiji je Đuraj vlasnik.

Albanac

Printskrin

Albanac, Foto: Printskrin

Sve to dogodilo se nakon što je na Fejsbuku objavljena fotografija, stara dve godine, na kojoj je jedan od zaposlenih u pekari rukama pokazuje nacionalni albanski simbol.

pekara Roma u Borči

PrintskrinFacebook

pekara Roma u Borči, Foto: PrintskrinFacebook

 

Komentari (3)

Aleksa

01.05.2019 16:37

Bas ga treba iznenaditi !!!!

Nada

01.05.2019 17:44

Putuj igumane i za manastir ne pitaj!

Srbgazi

01.05.2019 21:48

Covek se posteno bori za svoju egzistenciju i to je u redu,ali osnovni problem je u tome sto on mora da placa reket svojima na Kosovu,da bi ga pomagali i postovali.To nije nesto sto je on izmislio,ali jednostavno stvari tako funkcionisu.E sada se namece pitanje da li mi moramo da kupujemo u njegovoj pekari ?