Pravoslavlje, crkva, vera, molitva
Alo!/Dejan Briza

 

Pravoslavlje, crkva, vera, molitva

Alo!/Dejan Briza

Pravoslavlje, Foto: Alo!/Dejan Briza

Vlada Srbije usvojila je Predlog zakona o dopunama Zakona o državnim i drugim praznicima kojim se predlaže da 24. maj bude Dan Ćirila i Metodija.

Na taj dan će se obeležavati Dan slovenske pismenosti, saopšteno je danas

Vlada je na današnjoj sednici usvojila i Predlog zakona o potvrđivanju Sporazuma između vlada država učesnica Crnomorske ekonomske saradnje (BSEC) o saradnji u pružanju pomoći u vanrednim situacijama i hitnom reagovanju na prirodne i izazvane katastrofe.

NA 1 MESTO 3 UČENIKA! Promena u školama stupila na snagu, opšta pomama za novim odeljenjem, većina se NEĆE UPISATI! 

Kako se navodi u saopštenju vlade, usvojena je i odluka o obrazovanju Radne grupe za izradu Nacrta zakona o Memorijalnom centru "Staro sajmište" koji će, kako se navodi, omogućiti da se ne zaborave istorijske činjenice i oda počast stradalima u tom logoru. Donošenjem zakona obezbediće se prikupljanje, obrađivanje i obezbeđivanje podataka o stradalima na jednom mestu.

VERNICI, ČUVAJTE SE DANAŠNJEG DANA! Nikako ne smete OVO da uradite, inače će vas stići ZLA SUDBINA! SPC danas obeležava Svete mučenike Timotija i Mavru!

Članovi Vlade usvojili su i Program o rasporedu i korišćenju sredstava za subvencije za Agenciju za bezbednost saobraćaja za 2019. godinu.

PALMA NAPRAVIO HAOS U JUTARNJEM PROGRAMU "Neću da mi pozadinac štipka kuma na slavi! Bolje sa životinjom!" Muk u studiju, a onda je Srđan zaprepastio gledaoce!

Sredstva u iznosu od 66.000.000 dinara koristiće se za sprovođenje medijske kampanje za podizanje svesti o bezbednosti saobraćaja, koju će sprovesti ta agencija.