Vesić i Pantelić
GO Grocka
Vesić i Pantelić

GO Grocka

Vesić i Pantelić, Foto: GO Grocka

Zamenik gradonačelnika Goran Vesić obišao je danas zajedno sa predsednikom opštine Grocka Draganom Pantelićem i direktorom doma zdravlja Begaljica Nebojšom Blagojevićem prostor adaptiran za imunizaciju. Tom prilikom Vesić i Pantelić razgovarali su sa medicinskim osobljem i građanima koji su došli da se vakcinišu.

Vesić i Pantelić

GO Grocka

Vesić i Pantelić, Foto: GO Grocka

Zamenik gradonačelnika istakao je da se tokom prvog dana vakcinisano 122 ljudi, što je dobar pokazatelj da ljudi žele da se vakcinišu.

- Ja sam došao sa namerom u Begaljicu u ovu ambulantu koju smo rekonstruisali pre pet godina i to govori koliko smo vodili računa pre svega o zdravlju i da su nam ovi objekti bili prioritet. Kao što nam je sada najvažniji zadatak vakcinacija stanovništva. Grad Beograd otvorio je u 17 opština kol centre, među kojima je i GO Grocka, ne sme da se dogodi da neko nije vakcinisan zato što nije znao da se prijavi ili nije mogao da se preveze do mesta za imunizaciju, veoma je važno da se naše opštine organizuju i pomognu svakom ko živi na teritoriji te opštine jer je zdravlje naših građana prioritet - navodi Vesić.

Obilazak prostora za imunizaciju

GO Grocka

Obilazak prostora za imunizaciju, Foto: GO Grocka

I predsednik opštine Grocka Dragan Pantelić je rekao da je prioritet zdravlje naših sugrađana i još jednom ponovio da je u prvom danu vakcinisano 122 ljudi, i da je od kuće do mesta za imunizaciju prevezeno 35 ljudi.

Obilazak prostora za imunizaciju

GO Grocka

Obilazak prostora za imunizaciju, Foto: GO Grocka

Pored ove ambulante u Begaljici, drugi punkt je Zdravstvena ustanova u Kaluđerici. Za nas je ovo najvažniji zadatak i prioritet nam je zdravlje naših sugrađana, da se izborimo sa virusom i nastavimo da živimo normalnim životom - rekao je Pantelić.

BONUS VIDEO

Pročitajte još: