Đorđe Đurić
prinstcreen
Đorđe Đurić

prinstcreen

Đorđe Đurić, Foto: prinstcreen

U Srbiji danas preovladava pretežno sunčano ili umereno oblačno, uz prijatne aprilske temperature. Maksimalna temperatura biće danas od 18 do 23°C, u Beogradu do 21°C.

Posle podne i krajem dana ponegde se očekuje kiša, a biće uslova i za lokalne pljuskove sa grmljavinom.

U Srbiji u ponedeljak pretežno sunčano ili umereno oblačno i veoma toplo za ovo doba godine. Duvaće slab do umeren južni i jugoistočni vetar, na jugu Banata i u Podunavlju pojačan.

Minimalna tempertaura od 2°C na jugoistoku do 10°C na severu Srbije, maksimalna dnevna od 20 do 25°C. U toku večeri i noći na severozapadu Srbije ponegde slaba kiša.

U Beogradu u ponedeljak pretežno sunčano ili umereno oblačno i veoma toplo za ovo doba godine. Duvaće slab do umeren južni i jugoistočni vetar. Minimalna tempertaura 10°C, maksimalna dnevna 24°C.

U utorak ujutro i pre podne na severu i zapadu, a posle podne i uveče i u ostalim predelima Srbije jače naoblačenje i zahlađenje sa kišom, pljuskovima i grmljavinom, uz skretanje vetra na severozapadni. Maksimalna temperatura od 10°C na severozapadu do 18°C na istoku Srbije. U sredu oblačno i veoma hladno sa kišom, u planinskim predelima sa snegom. Maksimalna temperatura od 5 do 9°C. U četvrtak i petak promenljivo oblačno i dalje hladno za ovo doba godine, u četvrtak ponegde i sa kišom, na planinama sa snegom. Maksimalna temperatura od 6 do 12°C.

U Beogradu u utorak naoblačenje i zahlađenje sa kišom, pljuskovima i grmljavinom, uz skretanje vetra na severozapadni. Maksimalna temperatura do 14°C. U sredu oblačno i veoma hladno sa kišom. Maksimalna temperatura do 6°C. U četvrtak i petak promenljivo oblačno i dalje hladno za ovo doba godine, u četvrtak i sa kišom, na planinama sa snegom. Maksimalna temperatura do 7°C.

Pročitajte još: