put
Rina
put

Rina

put, Foto: Rina

Za sutra od 8 do 16 časova najavljuju istražne radove za potrebe rehabilitacije auto-puta na krakovima petlje Ostružnica.

U zoni radova saobraćaj će se odvijati naizmeničnim propuštanjem vozila.

Sutra će se u istom periodu dana izvoditi istražni radovi za potrebe rehabilitacije i deonice autoputa kod petlje Beograd i

petlje Aerodrom u smeru ka Beogradu, a u zoni radova saobraćaj će se odvijati u preticajnoj saobraćajnoj traci.

Do 26 fenruara izvode se radovi i na sanaciji oštećenog kolovoza na više lokalnih mesta na deonici od tunela Straževica do petlje Bubanj Potok. Za vreme izvođenja radova saobraćaj će se odvijati naizmeničnim propuštanjem vozila.

Na deonici Batočina - Kragujevac kod Nikšićkog brda, u smeru ka Kragujevcu, saobraćaj se odvija levom saobraćajnom

trakom, dok je desna zatvorena za saobraćaj zbog pojave

klizišta. U smeru Kragujevac - Batočina saobraćaj se odvija u nepromenjenom režimu, na sve tri saobraćajne trake.

Od do 15. marta izvodiće se radovi na izvođenju saobraćajnog priključka kompleksa stanice za snabdevanje gorivom na deonici petlja Novi Banovci - petlja Batajnica. U zoni radova za saobraćaj će biti zatvorena zaustavna traka, a saobraćaj će se odvijati voznom i preticajnom trakom.

Prema poslednjim informacijama dobijenim od Puteva Srbije na naplatnim stanicama nema zadržavanja vozila.

Prema informacijama Uprave granične Policije RS dobijenim u 17:15 časova zadržavanja nema ni na putnikim terminalima graničnih prelaza.

Na teretnim terminalima vozila čekaju da izađu iz zemlje 240 minuta na Batrovcima i 120 na prelazima Šid, Bačka Palanka i na Horgošu.

Pročitajte još: