kiša. pljusak, grad
Alo!
kiša. pljusak, grad

Alo!

kiša. pljusak, grad, Foto: Alo!

Lokalno se očekuju vremenske nepogode: obilne padavine u kratkom vremenskom periodu, grad i olujni vetar. Vetar umeren, povremeno i jak, u Vojvodini severni i severozapadni, u ostalim krajevima južni i jugoistočni koji će posle podne i uveče biti u skretanju na severozapadni.

Ada Ciganlija, stiže nevreme

Alo

 

Najniža temperatura od 15 do 20 stepeni, najviša od 24 do 32. U Beogradu promenljivo oblačno, malo svežije i nestabilno, povremeno s pljuskovima i grmljavinom, naročito posle podne i uveče. Lokalno se očekuju vremenske nepogode: obilne padavine u kratkom vremenskom periodu, grad i olujni vetar. Vetar umeren, povremeno i jak. Najniža temperatura oko 20, najviša oko 27 stepeni.

Plaža

Alo!/Masanori Jošida

U ponedeljak i utorak promenljivo oblačno i nestabilno, mestimično s kišom, pljuskovima i grmljavinom, lokalno i kratkotrajnim vremenskim nepogodama praćenim obilnim padavinama, gradom i olujnim vetrom. U sredu na severu pretežno sunčano, u ostalim krajevima promenljivo oblačno s retkom pojavom pljuskova s grmljavinom. Zatim do kraja perioda suvo i uglavnom pretežno sunčano, samo se u petak očekuje prolazno naoblačenje s kišom i lokalnim pljuskovima s grmljavinom.

PROČITAJTE JOŠ: