požar
Tanjug
požar u Zagrebu

Tanjug

požar u Zagrebu, Foto: Tanjug

Deponiju Stanjevine na samom ulasku u opštinu Prijepolje zahvatio je danas popodne požar, koji bi mogao da zahvati i obližnju napuštenu pilanu, javila je regionalna agencija RINA.

Požarom je obuhvaćen deo od Bistrice ka Prijepolju, a u neposrednoj blizini nalazi se i napuštena pilana, tako da vatra preti da ošteti taj objekat.

Vatra se proširila brzinom svetlosti! Vatrogasci gasili požar u kruševačkom preduzeću puna dva sata!

AUTOR: Alo.rs/RTS/T.Đ DATUM I VREME: 22.10.2019. 11:36 Požarom je bilo zahvaćeno oko 200 kvadrata krovne konstrukcije, kao i prozori sa strane postrojenja. Vatrogasci, Foto: Alo!/ Rajko Ristić * Požar u pogonu ksantata, kako se navodi u saopštenju, izbio je zbog isticanja ugljendisulfida * Požarom je bilo zahvaćeno oko 200 kvadrata krovne konstrukcije * U gašenju požara učestvovalo je 13 vatrogasaca-spasilaca sa sedam vatrogasnih vozila Кruševačko privatno preduzeće "Bin komerc d.o.o."

Vatrogasne ekipe su na terenu, a prema recima komandira Vatrogasno-sapsilacke jedinice u Prijepolju, Vujadina Kovačevića, na terenu su dve auto-cisterne i šest vatrogasaca, koji se naizmenično smenjuju u gašenju, dok se očekuje i dolazak mehanizacije JKP "Lim".

Pročitajte još:

"Plamen je veliki, ali je olakšavajuća okolnost to što nema vetra, pa se požar ne širi dalje po celoj deponiji", rekao je Kovačević za RINU.

Bonus video: Neverovatno parkiranje u centru Beograda!