Korona, ljudi
Tanjug/AP
Korona, ljudi

Tanjug/AP

Korona, ljudi, Foto: Tanjug/AP

Predsednik opštine Novi Bečej Saša Maksimović, proglasio je danas vanrednu situaciju na celoj teritoriji te srednjobanatske opštine, a na osnovu Zaključka Štaba za vanredne situacije.

Kako se navodi u Odluci, vanredna situacija proglašava se zbog širenja epidemije zarazne bolesti Kovid 19, a radi sprovođenja preventivnih i operativnih mera zaštite bezbednosti i zdravlja stanovništva, prenosi sajt RTV.

Anketa:

Da li ste preležali koronu?

 

Opštinski štab za vanredne situacije doneo je na jučerašnjoj telefonskoj sednici i nove mere, prema kojima se, od danas, 24. novembra, zaključno sa 3. decembrom, ograničava radno vreme ugostiteljskih objekata (restorana, kafića, barova, klubova i slično), trgovinskih centara, pozorišta, bioskopa i drugih ustanova kulture i priređivača posebnih i klasičnih igara na sreću, pa tako ti objekti neće raditi u periodu od 18 časova do 5 časova ujutru narednog dana.

Odseku za inspekcijske službe Opštinske uprave Novi Bečej naložena je mera pojačanog nadzora nad primenom mera propisanih tim zaključkom.

Pročitajte još: