HIT PRIČA IZ SRBIJE Užičanka se javila na oglas za posao, gazda joj umesto plate ponudio brak, a tek ono što je ispričala policiji niko ne može da poveže

Za nevericu

Policija, Uviđaj
Policija, , Foto: Tanjug/Jaroslav Pap

Užičanka T. K. pojavila se nedavno u policijskoj stanici u Boru tvrdeći da je oteta. Policija je odmah krenula da ispituje šta se dogodilo, ali ubrzo se ispostavilo da je prijava bila lažna.

Nakon što je B. M. iz jednog zaječarskog sela dao oglas da traži radnicu u mesari, T. K. se javila za posao. Onda su se i upoznali preko Fejsbuka.

- T. K. se javila za posao u mesari kod B. M. Iako je bila zbunjena kada je on došao po nju autobusom, odlučila je da krene sa njim – kaže izvor upoznat sa slučajem.

Međutim, ubrzo se ispostavilo da B. M. nije baš toliko imućan, i da zapravo nema nikakvu mesaru, kao i da je oglas za posao bio lažan.

"P***RU, IZLAZI NA PROZOR AKO SMEŠ!" Incident na Mirijevu razbesneo građane! Pozvali roditelje da prepoznaju svoju decu (FOTO)

- Po dolasku u Zaječar, B. M. nije imao novca kod sebe, pa je kod taksiste založio mobilni telefon kako bi se odvezao sa T. K. do sela u kome živi. Nakon toga, T. K. se uverila da ne postoji nikakva mesara i da te priče oko posla nisu istinite. Tu je došlo do rasprave, nakon čega je u jednom trenutku B. M. ponudio i brak T. K. kako se ne bi dalje svađali – dodaje naš sagovornik.

Međutim, sutradan se B. M. predomislio. Užičanka se našla na ulici, pa je ustopirala prvi kamion i došla do Bora. Tu je otišla u policiju gde je ispričala da je oteta.

Kad vidite kojim poslom se bavi, pitaćete se samo jedno - kako to uspeva?!

Milica Ćirić (30) iz Novog Sada svim srcem je stremila samo jednom cilju - da postane novinarka, iako je slepa gotovo od rođenja. Milica Ćirić, novinarka , Foto: Printskrin/Facebook Kada nešto istinski želiš, nema te prepreke koja se ne može preskočiti.

- Rekla je da je u svom rodnom mestu na putu presreo auto, da su joj neki ljudi stavili maramicu preko lica, omamili je i tako kidnapovali. Ubrzo se ispostavilo da nije bilo nikakve otmice, nakon čega je T. K. priznala šta se zapravo dogodilo – kaže naš sagovornik.

LEKARI IZ URGENTNOG CENTRA U ŠOKU SVI DO JEDNOG Beograđanin od 35 godina došao i žalio se na bol u zadnjici. U anusu mu našli bilijarsku kuglu, a nešto je i pisalo na njoj!

Nakon što je utvrđeno da nije bilo otmice, T. K. je smeštena na odeljenje neuropsihijatrije bolnice u Boru, nakon čega je vraćena kući.

U ovom slučaju nisu podnošene prijave ni protiv T. K. a ni protiv B. M.

BONUS VIDEO: Gori automobil na Pupinovom mostu!

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi