Nebojša Stanojković
V.P.
Nebojša Stanojković

V.P.

Nebojša Stanojković, Foto: V.P.

Oficir Policijske uprave u Vranju Nebojša Stanojković (41), koji časnu plavu uniformu nosi više od 16 godina, pronašao je u policijskom hodniku i vlasniku vratio novčanik sa 1.000 dolara, platnim karticama i ličnim dokumentima.

Pročitajte još:

Kada je 25. marta posle 15 časova prolazio hodnikom sa kancelarijama za izdavanje pasoša i ličnih karata, policijski oficir spazio je na fotelji crni novčanik.

- Pitao sam prisutne stranke da li je možda nekom od njih ispao novčanik. Kada su odgovorili odrečno, zaputio sam se prema dežurnoj službi. Otvorili smo novčanik i pronašli 1.000 dolara i lična dokumenta. U međuvremenu, vlasnik je došao u Policijsku upravu da prijavi nestanak novčanika. Uvek bih kao i moje kolege ovako postupio - zadovoljan je i ponosan Nebojša Stanojković.

Pročitajte i ovo:

 

Prvih dana novembra 2018. godine policajac Saša Zdravković na trotoaru u centru Vranja pronašao je sa sinom ženski novčanik sa 300 evra, 1.250 dinara, platnim karticama i ličnim dokumentima. Policajac se odmah zaputio prema Policijskoj upravi i pozvao srećnu vlasnicu da preuzme izgubljeni novčanik.