Iznemogli konj na ulici
Privatna arhiva
Iznemogli konj na ulici

Privatna arhiva

Iznemogli konj na ulici, Foto: Privatna arhiva

Na uglu raskrsnice leskovačkih ulica "Strahinjića Bana" i "28 marta", a preko puta kineskog marketa u subotu oko podneva iznemogli konj koji je vukao zaprežna kola srušio se na ulici i znatno uzbudio prisutne koji su se našli na toj raskrsnici.

Milena će se danas obećati Blažu! Raskošno venčanje se održava na Svetom Stefanu, a ove pojedinosti niko nije objavio!

AUTOR: Alo.rs/D.S. DATUM I VREME: 21.09.2019. 15:44 - 21.09.2019. 16:06 Njih dvoje se zabavljaju godinama! Blažo Đukanović, Foto: E-STOCK Predsednik Crne Gore i lider Demokratske partije socijalista Milo Đukanović danas ženi sina jedinca Blaža, a kako se juče saznalo nevesta je iz Mahale, iz Zete, od bratstva Popovića koji važe za Srbe.

Kako saznajemo nezvanično vlasnik ove izmučene životinje je prevoznik - taljigaš iz obližnjeg prigradskog naselja. Za nepuni čas na licu mesta našli su se pripadnici NVO za zaštitu životinja, lokalni veterinar i policija. Kako prenose lokalni veb-portali vlasnik konja, verovatno u pripitom stanju, nasrnuo je sekirom na ljude koji su prvi pritekli konju u pomoć. Vlasnik konja je nakon incidenta priveden, a isluženoj životinji je posle ukazane veterinarske pomoći obezbeđen privremeni smeštaj u azilu.

Pročitajte još:

U isto vreme dok se na toj raskrsnici odvijala životna drama nedaleko odatle, održavala se prva revija kućnih ljubimaca na kojoj je prodefilovalo oko 200 životinja u vlasništvu leskovačkih ljubitelja domaćih životinja. Veterinari sa te priredbe, saznajemo, su prvi pritekli u pomoć povređenom konju na veoma prometnoj leskovačkoj raskrsnici.

BONUS VIDEO: Pitali smo Aleksandra Vučića kada će biti uveden VOJNI ROK i šta piše u u ličnoj poruci od Putina