Groblje, sveštenik, sahrana
E-stock/Katarina Mihajlovic
Groblje, sveštenik, sahrana

E-stock/Katarina Mihajlovic

Groblje, Foto: E-stock/Katarina Mihajlovic

Unuk pokojnika Srđan Stojanović kaže da on nema te pare, da ne zna od čega će platiti i da jedva zarađuje za život.

NOVI KONCEPT, A OVO JE RAZLOG! 2020. će doneti ove VELIKE PROMENE u školama u Srbiji! Đaci neće biti oduševljeni!

Pismo koje je nedavno stiglo Srđanu Stojanoviću (50) iz Žitorađe, kod Prokuplja, umalo ga nije dovelo do infarkta - traže mu da plati više od 2.000 evra za zdravstveno osiguranje pokojnog dede.

Naime, Stojanović je obavešten da njegov deda Aleksa Mitrović treba da plati više od 2.000 evra na ime zdravstvenog osiguranja za 2019. godinu, a čovek je umro pre 24 godine.

ZAPANJUJUĆA PREPIRKA U EMISIJI UŽIVO Ovaj čovek je bio sa tobom u nežnoj vezi, a sada je pop: Svi su zaćutali kada je Nenad Prokić rekao ovo u lice Olji Bećković!

Koverta za Aleksu

- Pre nedelju dana žena je pokupila svu poštu i primetili smo kovertu adresiranu na mog dedu. Napisali su nam da duguje 287.000 dinara, a čovek je umro još 1995. godine i nikad nikome ništa nije dugovao. A sada, navodno treba da se da više od pet prosečnih plata. To su ogromne pare! Kao vozač kamiona moram dobro da se naradim i štedim da bih nahranio porodicu, a sad još i ovo. Kakva smo to država kad i mrtvima stižu računi - kaže Srđan Stojanović.

Srđan se plaši da će ovaj iznos morati da plati iako je u pitanju greška.

PROMOTERKA IZ MARKETA OTKRILA ISTINU Bilo me je sramota, ljudima sam šaputala da idu od mene, jednoj sam htela reći - "ženo ne radi to, truješ decu", a nisam smela da PISNEM!

Ne znam šta deda duguje

- Ja ovolike pare nemam, plašim se da ću, iako je u pitanju propust drugih, ja to morati da platim. Ali dobro da je pokojni deda osiguran do kraja ove godine, ne moramo da brinemo - dodaje Stojanović.

 Srđan Stojanović nema ideju od čega može da bude ovaj dug.

- Kad je deda preminuo, regularno je sve odjavljeno i dosad nisu stizala nikakva rešenja na njegovo ime. Besan sam, nekome je bilo sasvim normalno da pošalje ovo , a da ne proveri da li je čovek živ ili mrtav - kaže Stojanović dodajući da je zvao Poresku upravu, ali da su mu rekli da ništa ne mogu da urade.

Komentari (2)

vota

20.05.2019 16:16

posaljes i novu dedinu adresu br.parcele i br. grobnog mesta pa neka ga tamo traze.

Budjoni

23.05.2019 13:18

Ne vidim u čemu je problem. Neka idu da naplate od dede !