Irina Živković
privatna arhiva
Irina Živković

privatna arhiva

Irina Živković, Foto: privatna arhiva

Ispred stana porodice Živković na Voždovcu nestale su patike, a posle nekoliko dana, verovali ili ne, neko ih je prodavao na www.mojekrpice.rs.

Rianine Fenti patike od prevrnute kože broj 38 ukradene su od apsolventkinje psihologije Irine Živković, koja se zbog toga veoma uznemirila, jer joj to bio najomiljeniji par obuće ikada, a potom se iz znatiželje sama upustila u "detektivsku" akciju... Trag ju je odveo do izvesne Sare, od koje je zatim dobila sramnu poruku!

-Neko mi je ukrao patike iz cipelarnika ispred stana mojih roditelja na Voždovcu. Cipelarnik je tada bio nezagrađen, jer je tati i mami bilo nepojmljivo da iko krade obuću koju već neko nosi. Kada sam primetila da nema mojih patika, uhvatio me je loš osećaj, sve sam pretražila, pa čak ceo stan, ali ih nije bilo. Uverena sam da ih je neko ukrao, posebno što ne gubim stvari, uvek znam gde šta ostavljam, a pogotovu ne mogu da izgubim ili negde zaboravim obuću, priča u razgovoru za Alo.rs Irina Živković. Patike je platila oko 14,000 dinara, a na srpsko tržište je u njenom broju taj model patika stigao u svega dva para.

Budući da ova apsolventkinja psihologije ima veoma izražene kodese pravednosti, smatrala je da krađu, bilo čega, pa i patika, treba da prijavi policiji, a onda je sama počela da traga...

-Otišla sam u SUP u Majke Jevresime, jer sam sa Dorćola, ali su me oni uputili u neku stanicu na Voždovcu, jer se krađa dogodila u tom kraju, ali sam odustala. Pošto i dalje nisam imala mira, upustila sam se u "detektivsku" akciju. Na google oglasi, sajt koji objedinjuje sve oglase u Srbiji, filtrira sve što se prodaje, ukucala sam "rihanna fenty 38" i iskočio je oglas sa fotografijom mojih patika, priča Irina Živković.

Pročitajte:

Irena Živković

Printscreen

Foto: Printscreen

Odmah je poslala poruku, a prethodno skrinšotovala oglas u kom se iz priloženog vidi da patike "Puma Fenty Creeper", broj 38, od kože, prodaje profil "Sara 3010" iz Beograda.

-To su 100% bile moje patike, odmah sam ih prepoznala, a osim toga, to je bio jedini oglasa sa patikama tog modela, te marke u broju 38. Poslala sam poruku da me zanimaju patike, upitala koliko su dugo nošene i mogu li da ih probam. Dobila sam instant odgovor - "Ćao, jedna devojka ih je već rezervisala". Poručila sam da mi javi ukoliko ta devojka odustane od kupovine i ponudila sam joj 5.000 dinara, priseća se Irina Živković. Kaže da odavno ne žali za patikama, ali da ne može da opravda ničiji lopovluk.

Još jedan HOROR

Napali je razbojnici na Zelenom vencu

Naša sagovornica Irina Živković je i nedavno bila žrtva pljačke. Na Zelenom vencu s leđa su joj prišla četiri mladića romske nacionalnosti i počela da joj prete i govore jezive vulgarnosti, a onda oteli telefon. U pomoć su joj pritekla tri momka koja su se zadelila na ulici i zaustavila grupicu razbojnika.

-Jedan je od kradljivca tražio da Irini vrati telefon, a drugi zvao policiju. Međutim, kradljivci su na njih fizički nasrnuli, gađali kamenjem, pa za tili čas sjurili niz stepenice podzemnog prolaza. Policiji koja je došla nakon tri minuta opisali smo napadače i oni su ih, verovali ili ne, odmah našli. Bili su sa druge strane Meka na Zelenjaku. Policajci su ih develi i naredili da mi vrate telefon, što su ovi bez pogovora i učinili, priseća se Irina Živkvović.

Ona ističe da je posebno dirnuta dobrotom, hrabrošću i herojstvom mladića koji su joj pomogli, a da je veoma zahvalna i policajcima koji su pronašli lopove.

-Gestovi ovakvih ljudi vraćaju veru u ljudstvo i pravdu, zaključuje Irina.

Preporučujemo: