Zoran Marjanović
Dejan Briza, ALO
Zoran Marjanović

Dejan Briza, ALO

Zoran Marjanović, Foto: Dejan Briza, ALO

Suprug ubijene pevačice Jelene Marjanović priveden je u petak u 8.20 u svojoj kući u Borči. 

Marjanović je posle hapšenja priveden sudiji za prekršaje, nakon čega je pušten.

Kako se saznaje, Marjanović je ovog puta priveden jer se nije odazivao na poziv zbog saobraćajnog prekršaja, a privođenje u sud nema veze sa slučajem nerazjašnjenog ubistva njegove supruge.

Poziv za sud mu nije mogao biti uručen na vreme, jer je tada bio u pritvoru.

Podsetimo, Zoran Marjanović uhapšen je zbog ubistva supruge Jelene 15. septembra 2017. godine.

Jelena je ubijena 2. aprila 2016. godine na nasipu u Borči. Nakon toga su počele da se pojavljuju razne verzije ovog zločina, a članovi porodice su išli i na poligrafsko ispitivanje koje su, kako je tada rečeno, prošli.

Pročitajte još:

Ona je ubijena dok je džogirala nasipom, a Zoran je nakon zločina tvrdio da je sa ćerkom Janom ispratio suprugu i gledao je dok mu nije nestala iz vidokruga.

Zoran je njen nestanak prijavio istog dana oko 20 sati, nakon čega je policija pokrenula potragu.

Prvo je pronađen Jelenin mobilni telefon, a nakon toga i njeno telo, koje je odneto na obdukciju. Nekoliko metara dalje pronađeni su i njena patika, dukserica, šnala za kosu i tragovi krvi.

Dan kasnije, 3. aprila, na informativni razgovor su privedeni svi članovi porodice - Zoran, njegov otac Vladimir, a policija je razgovarala i sa Jeleninom majkom Zoricom Kramsnović, koja se sa ćerkom čula dan pre ubistva.

Nardnog dana je saopšteno da je obdukcijom utvrđeno da Jelena nije seksualno napastvovana, te da je smrt nastupila 2. aprila između 16.30 i 17 sati, kao i da je ubijena tupim predmetom. Njoj je ubica zadao oko 20 udaraca po glavi i telu.

Sledećeg dana policija je iz kuće Marjanovćia u Borčii odnela neke predmete, među kojima su bili i luk i strele. Istog dana Zoran je pušten iz pritvora u kojem je bio 48 sati. Tada je, navodno, prošao oba poligrafa.

Već 6. aprila utvrđeno je da je telo pronađeno između 50 i 100 metara od mesta na kojem je Jelena ubijena.

Jelena Marjanović sahranjena je 7. aprila na groblju Zbeg u Borči. Istog dana policija je na razgovor privela Igora R., koji je pušten podmah nakon ispitivanja. Njegov brat Nebojša pobegao je, misleći da ga policija traži zbog određenih sumnjivih radnji.

Zoran Majranović je proveo više meseci u pritvoru, kao zasad je jedini osumnjičeni za ubistvo Jelene Marjanović. Optužnicu protiv njega Apelacioni sud u Beogradu je po drugi put vratio u tužilaštvo na dopunu istrage. Međutim, Zoran je od prvog dana otkad je telo njegove supruge pronađeno u kanalu tvrdio da nije umešan u zločin.

Komentari (4)

XXL

09.12.2018 22:27

'Poziv mu nije mogao biti uručen na vreme jer je bio u pritvoru'? Bože IMA LI TE da svratiš malo do Srbije i vidiš KO je tome sudiji potpisao diplomu pravnog fakulteta i pravosudni ispit da u vreme informativne tehnologije i umreženosti taj ne zna adresu kome treba uručiti poziv. Mogao je bar da kupi novine na kiosku i pročita da je Ovaj u pritvoru i da ode lično da mu uruči poziv. Svašta.

macan

10.12.2018 02:15

@XXL - 48 sati jos curi a kada ce iscureti pitajte Nadicu Topcagic.

Ajde

10.12.2018 00:41

Sta se cudite, pa covek je nedodirljiv!

Opet ja

10.12.2018 00:59

Hapsiće oni njega još nekoliko puta Mjesto mu i jeste u zatvoru,doživotno.