KORONA ŽURKE SE NE STIŠAVAJU U valjevskom restoranu komunalci zatekli 150 ljudi

Oko 150 gostiju zatekla je valjevska Komunalna milicija u popularnom gradskom restoranu kod Valjevske pivare.

Komunalna policija, komunalci, Foto: Alo!/Vladimir Marković

Prilikom kontrole, policajci su nakon 20 časova u ovom restoranu zatekli oko 150 ljudi. Jedan deo njih bili su gosti organizovane rođendanske proslave sa muzikom sa razglasa u jednom delu ovog objekta, dok su u drugom delu restorana bili redovni gosti.

Iako je organizator proslave tvrdio da “nije prisutno više od 50-ak ljudi”, s obzirom da ih je bilo značajno više, pisana mu je prekršajna prijava, a restoran je ispražnjen.

U toku večeri, kako je potvrđeno “Blicu”, komunalna milicija je u još dva ugostiteljska objekta u Valjevu zatekla kršenje propisanih epidemioloških mera vezanih za dozvoljeni broj gostiju u objektu, pri čemu je jedan od ugostitelja, koji do sada nije kršio pravila, dobio samo opomenu i upozorenje, dok drugom pisan prekršajni nalog.

U dosadašnjim kontrolama na teritoriji Valjeva, od kako je donet set mera o ograničenju broja ljudi i radnog vremena, komunalna policija je napisala više od 50 prekršajnih naloga za kršenje epidemioloških mera i više od 10 naloga ugostiteljima zbog prekršaja radnog vremena.

BONUS VIDEO

Povezane vesti

 • Korisnik: dragan
  15/02/2021 - 13:48
  Svima bi isporucio kaznu od hiljadu evra a gazda u zatvor i zabrana rada narednih 3 god dok je u zatvoru. Pa da vidim ko ce zurke da pravi. Majmuni dovodite druge ljude u opasnost zato sto ste praznih glava.
UČITAJ JOŠ KOMENTARA

              

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi