Auto-put
Tanjug
Auto-put

Tanjug

 Foto: Tanjug

Na auto-putu E-80, u tunelima „Bancarevo“, „Sarlah“ i „Sopot“ u utorak i četvrtak biće redovni periodični servisni pregledi tunelske opreme i sistema:

-utorak, 24. novembra, od 10 do 18 časova biće obustavljen saobraćaj u levim cevima tunela, a saobraćaj će se odvijati dvosmerno kroz desne cevi tunela.

-četvrtak, 26. novembra, od 08 do 18 č, biće obustavljen saobraćaj u desnim cevima tunela, a saobraćaj će se odvijati dvosmerno kroz leve cevi tunela, saopštilo je JP "Putevi Srbije".

Auto-put GP Batrovci - Kuzmin, radovi na zameni odbojne ograde u razdelnom pojasu. Za saobraćaj zatvorene preticajne saobraćajne trake u oba smera, dok se saobraćaj odvija voznim saobraćajnim trakama.

Učesnici u saobraćaju da budu oprezni prilikom vožnje i da prilagode brzinu kretanja uslovima na putu. Savetuje se vozačima da bez zimske opreme ne kreću na put, i da voze pažljivo, ukoliko se odluče na putovanje.

Auto-put E-75, petlje Novi Banovci - Batajnica - Beograd - Surčin - Ostružnica - Orlovača i petlje Dobanovci - Beograd - Aerodrom - Zmaj - Autokomanda - Lasta - Bubanj Potok, do 27. novembra od 9 do 15 č, radovi na sanaciji oštećene elastične odbojne ograde.

U zoni radova za saobraćaj zatvorena zaustavna ili preticajna saobraćajna traka, dok se saobraćaj odvija u voznoj i preticajnoj saobraćajnoj traci zavisno da li su oštećenja sigurnosne elastične ograde na bankinama ili u srednjom pojasu auto-puta.

U mestu Brežđe, do 19. decembra obustava saobraćaja zbog radova na sanaciji klizišta. Alternativni putni pravac od Mionice preko Divaca, Valjeva i Rajkovića do Osečenice (Bogdanovića brda), i u suprotnom smeru.

Zrenjanin - Klek, radovi na delu obilaznog puta oko Zrenjanina i izgradnje kružne raskrsnice. Saobraćaj iz pravca Kleka ka Zrenjaninu, preusmeren na dvosmerno odvijanje saobraćaja na pravcu Zrenjanin - Klek.

Na graničnim prelazima nema zadržavanja vozila.

Pročitajte još: