kiša, nepogode, vremenska prognoza
Alo!/Masanori Jošida
kiša, nepogode, vremenska prognoza

Alo!/Masanori Jošida

kiša, nepogode, vremenska prognoza, Foto: Alo!/Masanori Jošida

- U naredna dva sata u jugozapadnim, centralnim i istočnim krajevima Srbije mestimično kiša. U košavskom području i na planinama vetrovito sa jakim jugoistočnim vetrom, koji će povremeno dostizati i udare olujne jačine. Posle podne u slabljenju - stoji u meteorološkoj najavi koja je objavljane jutros.

U Srbiji će danas biti umereno do potpuno oblačno, malo toplije, ponegde sa slabom kišom. Posle podne i uveče jače naoblačenje sa kišom i pljuskovima sa grmljavinom, prvo na zapadu i jugozapadu, a tokom noci i u ostalim krajevima.

Jutarnja temperatura biće od 11 do 15, najviša dnevna od 22 do 25 stepeni.

Preporučujemo i:

U Beogradu umereno do potpuno oblačno, malo toplije, tokom dana uz mogućnost kratkotrajne kiše, dok se uveče i tokom noći očekuje jače naoblačenje sa kišom.

Prema izgledima za sedam dana, do 5. oktobra, u utorak pretežno oblačno i malo hladnije, mestimično sa kišom i kratkotrajnim pljuskovima. Uveče postepeni prestanak padavina i razvedravanje, prvo na zapadu.

U sredu i četvrtak promenljivo oblačno u većini mesta sa sunčanim intervalima, a u brdsko planinskim predelima i na istoku ponegde sa kratkotrajnom kišom.

Od petka pretežno sunčano i toplije.

Pročitajte još: