Divlja svinja vepar
Profimedia
Divlja svinja vepar

Profimedia

Divlja svinja vepar, Foto: Profimedia

Posle "krda" divljih svinja s kojima su Beograđani imali prilike da se sretnu oči u oči, građani su upozoreni na opasnost od ovih životinja, bar kada su u pitanju opštine Zemun i Novi Beograd. Međutim, u samom centru grada, glavni akter je baš jedna divlja svinja. Nažalost, po nju se sve završilo tragično.

Treća beogradska gimnazija

screenshoot

 

U garažu na Obilićevom vencu jutros je ušla jedna divlja svinja, radnici JKP "Parking servis" su pokušali da je isteraju iz garaže, a ona je tom prilikom preskočila preko ograde sa šestog nivoa i stradala.

Pročitajte još:

 

Određeni broj divljih svinja, usled visokog vodostaja Dunava koji je poplavio Veliko ratno ostrvo, spas je pronašao na području Novog Beograda, što je prouzrokovalo veliku uznemirenost u javnosti.

Ada Ciganlija, leto, vrućine

Alo!/Ana Paunković

 

Na terenu su uvedena dežurstva Lovačkog udruženja "Zemun", policije i JKP "Veterina Beograd", koji preduzimaju mere hvatanja, uspavljivanja i zbrinjavanja u prihvatilištu kojim gazduje LU "Zemun", kao i stalnog praćenja njihovog kretanja.

Mi vam predlažemo da ako u nekom deli grada ugledate ove životinje, nazovete nadležne službe da reše situaciju, da ne pokušavate ništa sami, da se upravo ovako nešto ne bi desilo.

Toplo, vrućina, leto, Beograd

Tanjug/Jaroslav Pap