ŠOKANTNA ISPOVEST TITOVOG UNUKA U Brozovim vilama orgijali su oni! Zbog jedne ljubavnice nastao je opšti haos! Otkrio najprljavije tajne Jugoslavije!

Joška Broz, unuk Josipa Broza Tita, otkrio je ko je orgijao u maršalovim vilama, zašto je smenjen jedan od Titovih ličnih lekara i zašto je jednom dedi u lice rekao da je švaler...

Joška Broz
Joška Broz, Foto: Printscreen

Ipak, pre svega, Joška je ispričao da je skoro imao sukob sa jednim od lidera SZS Boškom Obradovićem. Titov kuvar je ispričao nepoznate detalje iz Brozovog života, a opširnije pročitajte OVDE.

"Imao sam sukob sa Boškom Obradovićem. Obradović je rekao - Ne spominjite onog zločinca Tita a kad spomenete Dražu morate da stojite svi mirno. Ali ne čudi me to od njega. Ljotićevac koji nema skrupula..."

O AMERIKANCIMA I TITU

Vrhunac svega je da sada američka služba objavila da Tito nije ni postojao. Bio je duh ili vanzemaljac. Ali taj vanzemaljac je 35 godina držao zemlju u miru, imali smo besplatno zdravstvo i školstvo, imali banje, odmarališta, bili četvrta vojna sila, najbezbednija zemlja u Evropi. Neobična poruka osvanula je na 39. godišnjicu Titove smrti, a opširnije pročitajte OVDE.

Ja kod kuće imam sliku mog oca koji je tada imao 3 godine. On je na toj slici sa majkom i ocem. To je taj čovek, taj Tito koji je i posle bio... A te priče da je zamenjen 1937... Ne znam šta pokušavaju sa tim lažima koje plasiraju. Kao Tito imao 20 žena, Tito imao ne znam koliko dece, Tito nije sahranjen u Kući cveća, već u Vatikanu, a da je u kovčegu pesak...

O ORGIJAMA I LJUBAVNICAMA

Mnoge vile koje su građene za njega on nikada nije ni posetio. Ali su zato u njima orgijali članovi vlade.

Joška Broz
Joška Broz, Foto: Printscreen

Jednom se proneo glas da je Titova ljubavnica bila Gertruda Munitić a u stvari je bila ljubavnica admirala ....

Na kraju sam ja to morao da mu kažem jer generl Ljubičić nije hteo da mu kaže.

- Nikola reci mu šta se sve priča.

- Ja to ne smem da mu kažem.

- E pa kad ne smeš, onda ću mu reći ja.

I ja sam došao kod Tita i rekao mu:

- Gde si švaleru... Čujem muvaš se sa Gertrudom.

- Molim?

- Spreči to... To je švalerka admirala Tihomira Vilovića.

I on je odmah smenjen.

Povezane vesti

 • Korisnik: baki
  06/05/2019 - 22:27
  Strašno, zar ta zločinačka loza još pistoji ?
UČITAJ JOŠ KOMENTARA

              

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi