Tifani Tramp
Alo.rs
Tifani Tramp

Alo.rs

Tifani Tramp, Foto: Alo.rs

Tifani Tramp, ćerka američkog predsednika Donalda Trampa, koja već nekoliko dana boravi sa dečkom u Beogradu, obišla je u utorak po podne Hram Svetog Save na Vračaru. Prema rečima našeg izvora sa lica mesta, iz Hrama je izašla oduševljena.

Nju je fascinirao kompletan izgled najvećeg pravoslavnog hrama na ovim prostorima, ali naročito mozaik sa likom Isusa Hrista, u čijem je pravljenju nedavno simbolično učestvovao i ruski predsednik Vladimir Putin, prilikom posete Beogradu.

Vladimir Putin

Tanjug/Predsedništvo Srbije

Vladimir Putin, Foto: Tanjug/Predsedništvo Srbije

Pročitajte još:

 

- Niko nije znao da dolazi i prosto nisu bili tu, ja sam se zatekao pukom slučajnošću. Nikada se po njoj i njenom ponašanju ne bi moglo zaključiti da je ćerka jednog od najmoćnijih ljudi u svetu, delovala je kao najobičnija Beograđanka, a „odalo“ ju je to što ju je pratila čitava svita, neki su imali i slušalice u ušima i videlo se da su to njeni telohranitelji. Mada, ja ni tada nisam shvatio ko je ona, dok me jedan saradnik nije informisao. On je prethodno pročitao u medijima da je Trampova ćerka u Beogradu i video njenu sliku - priča naš sagovornik.

Tifani Tramp

Profimedia

Tifani Tramp, Foto: Profimedia

- Tifani je iskreno bila oduševljena hramom, zadržala se poduže, sve je pažljivo razgledala, ali najviše joj se dopao mozaik, to sam zaključio jer je tada i izvadila telefon i počela da ga slika, onda su nju slikali pored mozaika. Šalili smo se ja i kolega posle - ugostili smo Putina, posle nekoliko meseci Trampovu ćerku, sada čekamo Trampa, pa da možemo da se hvalimo svima - kaže on kroz smeh.

Vladimir Putin, Donald Tramp

AP

Vladimir Putin, Donald Tramp, Foto: AP

Došla u Beograd da se provede

Inače, Tifani boravi u Beogradu zahvaljujući bliskom prijatelju, izvesnom Srbinu koji živi u Americi. Taj Srbin je Tifani i njenom dečku pričao kako je Beograd poznat po odličnom provodu, pa su odlučili da ga posete.

 

- Tifani Tramp je bila u muzeju, ništa dalje od toga ne bih mogla da vam kažem. Mnoge poznate ličnosti iz čitavog sveta posećuju Muzej Nikole Tesle, koji je jedan od najslavnijih Srba u svetu, i za nas je to velika čast - rekla je ona kratko za „Alo!”.

Torba od 1.790 evra!

Dok se ćerka američkog predsednika šetkala po srpskoj prestonici, prolaznicima je za oko zapao jedan detalj, njena papreno skupa torba. Naime, ona je tokom dnevne šetnje nosila torbu YSL vrednu čak 1.790 evra.

Polomila nokat

Tifani Tramp je odmah po dolasku u Beograd obišla jedan kozmetički salon, u koji je ušla jer joj se polomio nokat. Kako prenose mediji, drugarica Trampove ćerke je ušla da sredi nokte, a za njom je ušla i Tifani da pita može li da joj srede nokat koji je polomila.