Auto-put
Tanjug
Auto-put

Tanjug

Auto-put, Foto: Tanjug

U toku izvođenja radova saobraćaj iz pravca Novog Sada ka Beogradu biće preusmeren na novoizgrađeni deo mosta (suprotan smer), pravac Beograd ka Novom Sadu. Radovi će se izvoditi svakog dana uz obavezno 24 časovno prisustvo saobraćajne signalizacije.

Auto-put E-70, do 25. avgusta radovi na kolovozu od petlja Pećinci do petlja Šimanovci. U zoni radova za saobraćaj je zatvorena leva kolovozna traka, u smeru Šimanovci-Pećinci, a saobraćaj se odvija dvosmereno desnom kolovoznom trakom.

Dragovac-Leskovac, od 17. avgusta do 30. avgusta od 07.00 do 15.00 časova radovi na presvlačenju kolovoza asfaltom , uz izmenično propuštanje vozila, uz pomoć semafora. Alternativni putni pravac Bojnik-Lebane.

Završeni su radovi na rehabilitaciji kolovoza na delu auto-puta E-75, na deonici Subotica - Novi Sad, u smeru ka Novom Sadu, u blizini petlje „Vrbas". Uklonjena je saobraćajna signalizacija, i petlja Zmajevo otvorena je za saobraćaj. Na navedenoj deonici saobraćaj se odvija normalno.

Brza Palanka - Negotin, do 25. avgusta radovi na popravci mostova, u oba smera. Tokom izvođenja radova saobraćaj se u zoni mostova odvija naizmeničnim propuštanjem vozila i biće regulisan semaforskom signalizacijom.

Na naplatnim stanicama na autoputevima u Republici Srbiji nema zadržavanja vozila.

Pročitajte još: