ISTOG MOMENTA POČELA DA SE TRESE Teodora se preselila u novi stan, a kada je videla šta radi prvi komšija, skamenila se! Boji se za sina od godinu i po

Ispovest izbezumljene majke

Teodora Maric
Teodora Maric, Foto: Facebook

Upoznavanje sa novim ljudima i upoznavanje novog prostora neminovnosti su sa kojima se nose oni koji se negde preseljavaju. Upoznavanje novog mentaliteta deo je "paketa za privikavanje" onih koji se sele u drugu zemlju.

Na Fesjbuk stranici Stop Pedofiliji SP priča jedne majke sa našeg podneblja, koja sa porodicom živi u Beču i koja se pre mesec dana preselila u novi stan, govori o tome koliko takvo iskustvo može biti neprijatno, te da se radost početka lako može pretvoriti u strepnju.

Kako Teodora Marić navodi u intimnoj Fejsbuk ispovesti, koju je za 18 časova od objave komentarisalo 50 ljudi, živi sa mužem i jednoipogodišnjim sinom, a odnedavno imaju i dvorište u kome mogu da okupe prijatelje i porodicu.

To joj je upravo i bila zamisao, kada je planirala nedeljni roštilj. Neposredno pre tog izleta, naletevši na komšiju, koga je tada prvi put i upoznala, pozvala je sredovečnog muškarca, od čijeg ih mesta stanovanja deli samo kapijica, da im se pridruži. Kako navodi, prvo je odbio, a onda se pojavio u sumrak i tražio načine da zabavi brojnu okupljenu decu. Prema Teodorinim rečima, radi se o deci od jedne i po godine do 11. 

STIŽE SUNCE! Vetar će duvati i danas, ali posle nas čeka PRAVO PROLEĆE! Živa će skočiti, evo kakve nas temperature čekaju!

Najpre im je, navodi ona, pokazivao trikove sa novićima, izvlačeći im iza uha u zbiru 20-ak evra. Kasnije je primetila da ih miluje, na šta su joj skrenuli i pažnju brat i majka. Oni su joj navodno slali poruke u kojima su je upozorili na to da im komšija deluje kao pedofil.

Tu noć je, navodi dalje, ostao do kasno, da bi se stradan pojavio u njihovom dvorištu - samo u vešu - pred decom koja su ostala na noćenju. Od tada je, navodi majka, vrlo zabrinuta za svog sina i, mada je signal primila na vreme, pita se kako dalje treba da reaguje da bi zaštitila porodicu.

Takođe, navodi da novo preseljenje nije opcija. Ono što je za utehu, jesu ohrabrujući komentari u kojima joj skreću pažnju da je "Švaba takav", te da im je raskomoćivanje svojstveno, ali je svakako savetuju da oči drži širom otvorene, pa čak i da zabrani kontakt.

"KOLIKO GOD DA RADITE, NEĆE VAM PLATITI DOVOLJNO" Sonja je u Nemačkoj imala sve što poželi, ali OVO nije mogla da nadomesti!

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi