Zima
D.S.
Zima

D.S.

Zima, Foto: D.S.

Pročitajte još:

 

Ujutru u nižim predelima magla ili niska oblačnost. Tokom dana umereno oblačno i toplije, samo ponegde sa slabom, kratkotrajnom kišom.

Vetar slab i umeren južni i jugoistočni, posle podne na planinama i u košavskom području u pojačanju, pa će na jugu Banata i u planinskim predelima noću imati i olujne udare.

Jutarnja temperatura od -3 do 0 C, najviša dnevna od 5 na istoku do 11 C na zapadu zemlje.

U Beogradu ujutru magla ili niska oblačnost. Tokom dana umereno oblačno, toplije i uglavnom suvo. Vetar slab i umeren juzni i jugoistocni, posle podne u pojačanju. Jutarnja temperatura oko -1 C, najviša dnevna oko 10 C.

Preporučujemo i ovo:

 

Izgledi vremena u narednih sedam dana - do 8. februara:

Umereno i potpuno oblačno, za vikend osetno toplije i vetrovito uz intenzivno topljenje snežnog pokrivača u predelima do 1.500 m.

U subotu uglavnom suvo, u nedelju na severu, zapadu i jugozapadu, a tokom sledece sedmice mestimično i u ostalim krajevima sa kišom, na visim planinama sa snegom uz manji, postepeni pad temperature.

 

Za vikend ce duvati umeren i jak južni i jugoistočni vetar, na planinama i u košavskom području sa olujnim udarima, koji ce od nedelje posle podne i uveče biti u slabljenju.